• Al vanaf €50,- gratis verzending
  • 30 jaar ervaring in veiligheid
  • 100 Dagen Bedenktijd

bezoek onze winkel
in valkenswaard /

Plan uw route naar onze winkel >

PBM (Persoonlijke beschermingsmiddelen)

Bij VDSTEENXXL bent u voor PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) aan het goede adres. Op de werkplek staat veiligheid voorop. De werkgever moet zorgen voor goede arbeidsomstandigheden en de werknemer moet de regels naleven. Of u nu in de industrie, op de bouw of in het magazijn werkt, veiligheid telt altijd zwaar. Om uw veiligheid te garanderen, heeft VDSTEENXXL een groot assortiment aan pbm in huis. Eigenlijk alles wat u nodig heeft om uw werk veilig te kunnen uitvoeren.

Verschillende soorten

Wat zijn pbm nu eigenlijk en wanneer heeft u het nodig? Om veilig te kunnen werken kunt u persoonlijke bescherming nodig hebben. Beschermingsmiddelen die gericht zijn op onder meer vitale delen zoals uw hoofd, ogen, oren, handen en voeten kunnen het risico op letsel aanzienlijk verminderen. Draag daarom goedsluitende werkkleding, veiligheidsschoenen en als het nodig is een veiligheidsbril of gehoorbescherming. Maar ook als u op hoogte werkt heeft u pbm nodig. Denk hier aan veiligheidslijnen en een stevige bouwhelm.

Veilig

De persoonlijke beschermingsmiddelen van VDSTEENXXL zijn gegarandeerd zeer veilig en voldoen aan alle eisen en normen. Ze zijn uitgebreid getest op veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. VDSTEENXXL is ook importeur van Lanex. Dit merk staat bekend om goede en betaalbare persoonlijke beschermingsmiddelen zoals een bouwhelm of klimmateriaal. Lanex is een Tsjechisch merk en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een graag geziene gast op elke bouwplaats.

Assortiment

Het assortiment van VDSTEENXXL is zeer uitgebreid. Ze verkopen eigenlijk alles wat u nodig heeft op het gebied van veiligheid. Denk hierbij ook aan touw en bijvoorbeeld brandblusmiddelen. Alle artikelen kunt u terugvinden in de uitgebreide webshop. Daar staan alle producten goed beschreven. En bent u op zoek naar iets wat niet in het uitgebreide assortiment voorkomt? Dan gaan medewerkers van VDSTEENXXL met plezier voor u op zoek naar het juiste artikel. Ook voor de jaarlijkse keuring van werkmateriaal kunt u terecht bij VDSTEENXXL.

Advies

Als u er zelf niet uitkomt, staan de medewerkers van VDSTEENXXL u graag bij per mail of telefoon. Of u kunt een bezoek brengen aan de winkel van VDSTEENXXL in Valkenswaard. Daar vindt u ook een uitgebreid assortiment met veiligheidsproducten. Onder het genot van een kop koffie wordt u dan verder geholpen. Wilt u snel advies? Medewerkers beantwoorden graag uw vragen via de chat op de website.