• Al vanaf €50,- gratis verzending
  • 30 jaar ervaring in veiligheid
  • 100 Dagen Bedenktijd

bezoek onze winkel
in valkenswaard /

Plan uw route naar onze winkel >

 

Afdekzeil

Een goed afdekzeil is eigenlijk onmisbaar. Je kunt het voor veel verschillende zaken gebruiken. Natuurlijk om iets af te dekken, maar ook om iets te beschermen of uit de wind te houden. Als u op zoek bent naar een kwalitatief goed afdekzeil, dan moet u bij VDSTEENXXL zijn. Wij hebben verschillende soorten afdekzeilen in ons assortiment. Er zit vast een geschikt afdekzeil voor u bij.

De veelzijdigheid van een afdekzeil

Gaat u verbouwen? Dan is een goed afdekzeil echt onmisbaar. Bijvoorbeeld om stof tegen te houden. Of water en wind, ook daar zijn onze afdekzeilen geschikt voor. Maar ook als je zware werkzaamheden moet verrichten en op zoek bent naar bescherming tegen lekkages en scheuren, is een afdekzeil van VDSTEENXXL een goede oplossing. Onze afdekzeilen kunnen gebruikt worden op bouwplaatsen, tuinen, particuliere huizen, sportverenigingen, scholen en ga zo nog maar even door. Of u nu een zwembad wilt bedekken, uw meubels wilt beschermen, of een schuilplaats wilt maken als er slecht weer op komst is, wij hebben altijd een passend afdekzeil voor u.

Verschillende soorten, maten en kleuren

Je vindt dekzeilen in allerlei verschillende soorten kleuren, maten en materialen. Allemaal stevige afdekzeilen. Weet u niet zeker welk dekzeil het beste bij uw situatie past, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. VDSTEENXXL heeft nog veel meer te bieden. In onze winkel in Valkenswaard vindt u alles op het gebied van klimmaterialen, persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfskleding en verschillende soorten netten, zeilen, doeken en touwen.  Maar u kunt ook rondkijken in onze webshop. VDSTEENXXL kan bijna alle soorten zeilen, doeken, netten, touwen en bevestigingsmaterialen op standaard maten leveren. Maar ook op maat maken is voor ons geen probleem. Wij hebben service hoog in het vaandel staan. We leveren dan ook alleen maar producten van hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Daarom hebben we een vaste en trouwe klantenkring.

Advies

Medewerkers van VDSTEENXXL staan altijd voor u klaar als u advies nodig heeft. De winkel in Valkenswaard is zes dagen per week geopend. En in de webshop kunt u 24 uur per dag terecht. Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend telefonisch contact opnemen. Ook per mail zijn we goed bereikbaar voor al uw vragen. Wilt u snel advies? Medewerkers beantwoorden uw vragen via de chat op de website. We zien u graag terug bij VDSTEENXXL: de goedkoopste van Nederland.

afdekzeil