Ankerpunt

Ankerpunt bij VDSTEENXXL

Mobiele ankerpunten

Vaste ankerpunten

Zoekt u een ankerpunt? Bij VDSTEENXXL vindt u vele ankerpunten, waarmee u veilig op hoogte kunt werken. Wanneer u ankerpunten zoekt, dienen deze altijd betrouwbaar te zijn. Zo kunt u uw werk op grote hoogte met een gerust hart uitvoeren. Wij van VDSTEENXXL, weten als geen ander hoe belangrijk veiligheid is. Als specialist op het gebied van steigers, ladders en trappen staat veiligheid bij ons dan ook hoog in het vaandel. Bij ons kunt u terecht voor artikelen van de beste kwaliteit die tevens lang mee zullen gaan. Bestel meteen een ankerpunt in onze webshop of lees verder voor meer informatie.

Wanneer je een ankerpunt zoekt, heb je de keuze uit mobiele ankerpunten en vaste ankerpunten. Een mobiel ankerpunt is een veilige oplossing als u tijdelijk op het dak moet werken. Deze ankerpunten zorgen ervoor dat u nooit zomaar naar beneden valt en zijn dan ook zeer handelbaar en flexibel inzetbaar. Uiteraard voldoen ze aan alle geldende veiligheidseisen en normen. Mobiele ankerpunten kunnen worden gebruikt door een persoon. Om veilig te kunnen werken, dient u het dak ook met een harnas op te gaan. Bestelt u een mobiel ankerpunt van X-Roof, dan beschikt u ook direct over een veiligheidsharnas en een veiligheidssysteem. Ook hebben wij ankerpunten in ons assortiment die door twee personen tegelijk kunnen worden gebruikt.

Ook vaste ankerpunten kunt u bestellen bij VDSTEENXXL. Steeds meer bouwbedrijven, architecten en gebouweigenaren vinden het erg praktisch en kostenbesparend wanneer deze vooraf worden gemonteerd. Zo kunnen werknemers veilig en goed hun werk doen. Bij ons kunt u het dak ankerpunt van GM, Kong en Lanex bestellen. Deze ankers zijn geschikt om te gebruiken door een persoon. Wij hebben een uitgebreid assortiment dakankers, die aan alle veiligheidseisen en normen voldoen. Tevens kunt u ankerpunten met dakhaken combineren voor een optimale veiligheid.

Veel Tevreden Klanten
Gingen u voor
Grootste Assortiment
Voor Iedere Wens
100 Dagen Bedenktijd
Dus neem de tijd

Het grootste voordeel bij VDSTEENXXL

Met een ankerpunt van VDSTEENXXL profiteert u altijd van de meeste voordelen.

Niet alleen hebben wij klimmaterialen, persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfskleding en verschillende soorten netten. Wij verkopen ook zeilen, doeken en touwen. Bij ons kunt u rekenen op het volgende:

  • Producten van hoogwaardige kwaliteit: wij verkopen zorgvuldig geselecteerde producten die van een hoogwaardige kwaliteit zijn.
  • De allerlaagste prijzen: wij zijn de goedkoopste van Nederland, waardoor de laagste prijzen zijn gegarandeerd.
  • Een ruim aanbod: wij hebben een ruime keuze aan ankerpunten in onze webwinkel, waaronder mobiele ankerpunten en vaste ankerpunten. Hierdoor vindt u altijd wat je zoekt.

Bestel een ankerpunt

Bestel een ankerpunt bij VDSTEENXXL en profiteer van de meeste voordelen. Heeft u vragen? Onze medewerkers beantwoorden deze graag. Onze winkel in Valkenswaard kunt u 6 dagen per week bezoeken. Ook kunt u in de webshop 24 uur per dag vragen stellen over onze artikelen. Dit kan via onze handige chat. Wilt u ons liever telefonisch spreken of mailen? Dat is tevens mogelijk. U kunt dan spoedig een antwoord van ons terug verwachten. Bestel vandaag nog een ankerpunt bij VDSTEENXXL en kies voor ankerpunten van de beste kwaliteit.