Ankerpunt

Ankerpunt bij VDSTEENXXL

Mobiele ankerpunten

Vaste ankerpunten

Zoekt u een ankerpunt? Bij VDSTEENXXL vindt u vele ankerpunten, waarmee u veilig op hoogte kunt werken. Wanneer u ankerpunten zoekt, dienen deze altijd betrouwbaar te zijn. Zo kunt u uw werk op grote hoogte met een gerust hart uitvoeren. Wij van VDSTEENXXL, weten als geen ander hoe belangrijk veiligheid is. Als specialist op het gebied van steigers, ladders en trappen staat veiligheid bij ons dan ook hoog in het vaandel. Bij ons kunt u terecht voor artikelen van de beste kwaliteit die tevens lang mee zullen gaan. Bestel meteen een ankerpunt in onze webshop of lees verder voor meer informatie.

Wanneer je een ankerpunt zoekt, heb je de keuze uit mobiele ankerpunten en vaste ankerpunten. Een mobiel ankerpunt is een veilige oplossing als u tijdelijk op het dak moet werken. Deze ankerpunten zorgen ervoor dat u nooit zomaar naar beneden valt en zijn dan ook zeer handelbaar en flexibel inzetbaar. Uiteraard voldoen ze aan alle geldende veiligheidseisen en normen. Mobiele ankerpunten kunnen worden gebruikt door een persoon. Om veilig te kunnen werken, dient u het dak ook met een harnas op te gaan. Bestelt u een mobiel ankerpunt van X-Roof, dan beschikt u ook direct over een veiligheidsharnas en een veiligheidssysteem. Ook hebben wij ankerpunten in ons assortiment die door twee personen tegelijk kunnen worden gebruikt.

Ook vaste ankerpunten kunt u bestellen bij VDSTEENXXL. Steeds meer bouwbedrijven, architecten en gebouweigenaren vinden het erg praktisch en kostenbesparend wanneer deze vooraf worden gemonteerd. Zo kunnen werknemers veilig en goed hun werk doen. Bij ons kunt u het dak ankerpunt van GM, Kong en Lanex bestellen. Deze ankers zijn geschikt om te gebruiken door een persoon. Wij hebben een uitgebreid assortiment dakankers, die aan alle veiligheidseisen en normen voldoen. Tevens kunt u ankerpunten met dakhaken combineren voor een optimale veiligheid.

Veel Tevreden Klanten
Gingen u voor
Grootste Assortiment
Voor Iedere Wens
100 Dagen Bedenktijd
Dus neem de tijd