• Al vanaf €50,- gratis verzending
  • 30 jaar ervaring in veiligheid
  • 100 Dagen Bedenktijd

bezoek onze winkel
in valkenswaard /

Plan uw route naar onze winkel >

Ankerpunt

Met een ankerpunt van VDSTEENXXL kunt u veilig op hoogte werken. Een ankerpunt heeft eigenlijk maar een eigenschap nodig: het moet betrouwbaar zijn. Zodat u uw werk op welke hoogte dan ook met een gerust hart kunt uitvoeren. Bij VDSTEENXXL weten ze hoe belangrijk veiligheid is. Deze specialist op het gebied van steigers, ladders en trappen heeft veiligheid dan ook altijd hoog in het vaandel staan.

Mobiel

Om u het werken nog makkelijker te maken, heeft VDSTEENXXL een mobiel ankerpunt in het assortiment. Een veilige oplossing als u tijdelijk bijvoorbeeld op een dak moet werken. Dit mobiele ankerpunt zorgt ervoor dat u nooit zomaar naar beneden kunt vallen. Het is zeer handelbaar en flexibel inzetbaar. En uiteraard voldoet het aan alle geldende veiligheidseisen en normen. Het mobiele ankerpunt kan door een persoon gebruikt worden. Om veilig te kunnen werken dient u het dak ook met een harnas te betreden. Met het mobiele ankerpunt van X-Roof heeft u ook direct een veiligheidsharnas en een veiligheidssysteem. Laat u voor gebruik goed voorlichten door de medewerkers van VDSTEENXXL. Er zijn ook ankerpunten die door twee personen tegelijkertijd gebruikt kunnen worden in het assortiment.

Vast ankerpunt

Steeds meer architecten, bouwbedrijven en gebouweigenaren vinden het erg praktisch en kostenbesparend wanneer er vooraf vaste ankerpunten gemonteerd worden, zodat werknemers steeds goed verankerd en veilig hun werk kunnen doen of onderhoud kunnen plegen. VDSTEENXXL heeft hier het dakankerpunt van Lanex, GM, Kong voor. Zo kunnen bijvoorbeeld dakdekker, installateurs en loodgieters veilig hun werk uitvoeren. De ankers zijn door een persoon te gebruiken. VDSTEENXXL heeft een uitgebreid assortiment dakankers, die voldoen aan alle geldende veiligheidseisen en normen. Ook een combinatie van ankerpunt met dakhaken is mogelijk.

Assortiment

Naast dakbeveiliging heeft VDSTEENXXL ook een grote collectie ladders, trappen en steigers. Als u op hoogte moet werken bent u dus bij VDSTEENXXL aan het goede adres. Alle producten hebben een prima prijs-kwaliteitverhouding en zijn meestal uit voorraad leverbaar.

Webshop

Neem ook eens een kijkje in de winkel van VDSTEENXXL in Valkenswaard. Daar vindt u een uitgebreide showroom met alles op het gebied van steigers, ladders, trappen en toebehoren. Medewerkers staan met deskundig advies voor u klaar. Nog vragen? Neem dan per telefoon of via de mail contact met ons op. Wilt u snel advies? Medewerkers beantwoorden graag uw vragen via de chat op de website. Tot ziens bij de grootste en goedkoopste ladder- en steigerspecialist in de regio.

Ankerpunt

Geachte klant,

In verband met de nieuwe corona maatregelen van 15 december 2020 het volgende:
Zoals gewoonlijk gaan wij uw webshop bestellingen zo snel mogelijk uitleveren.
Voor bezoek aan ons bedrijf in Valkenswaard gelden de volgende regels

Wij zijn geopend voor:

  • Bedrijven (B2B verkoop) en het liefst op afspraak
  • Particulieren, maar alleen op afspraak.
  • Het brengen en afgeven van postpakketten voor PostNL en Redjepakketje.

Team VDSTEENXXL