ASC ladders

ASC ladders nodig? VDSTEENXXL biedt een ruim aanbod

De ASC ladder

ASC ladders op maat

Zoekt u ASC ladders? Dan kunt u in de webshop van VDSTEENXXL terecht voor het ruimste aanbod ladders. Met ladders kunt u goed op hoogte werken, maar deze dienen dan wel veilig te zijn. VDSTEENXXL biedt de veiligste ladders voor iedere situatie. Niet voor niets zijn wij dé specialist op het gebied van veiligheidsartikelen. Met een ladder van ASC bent u verzekerd van optimale veiligheid. Ook kunnen onze medewerkers u van een passend advies voorzien, Bestel meteen uw ASC ladders via onze webshop of lees verder voor meer informatie.

 

De ASC ladders zijn mede dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van hoogwaardige ladders uitgegroeid tot zeer robuuste producten. Ladders van ASC zijn zowel gebruiksvriendelijk als licht in gewicht. Ook hebben deze ladders een zeer lange levensduur.
De ladders zijn standaard uitgevoerd met slijtvast gecoate bomen, waardoor er geen oxidatie plaats zal vinden en u geen last heeft van vieze of koude handen. De industriële sport beschikt over een hoog draagvermogen en een breed stavlak van een hoogwaardige aluminium legering. De persing van de sport- en boom verbinding garandeert een lange levensduur onder zware omstandigheden. Omdat het productieproces zeer modern en revolutionair is, kan ASC een volledige 5 jaar fabrieksgarantie afgeven. De ladders van ASC voldoen aan alle geldende Nederlands, Europese en werelwijd gelende eisen en beschikt over o.a. een N-EN 2484 –EN 131 certificering. U kunt kiezen uit diverse uitvoeringen, waaronder enkele ladders en  twee- en driedelige ladders van 8 tot 16 sporten. Ook kunt u een ASC ladder op maat aanvragen.

Zoekt u een specifieke ladder voor een klus? Ook dan kan VDSTEENXXL u van dienst zijn. Wij kunnen diverse ladders op maat laten maken. Zo ook ASC ladders. Weet u nog niet precies welke ladder geschikt voor u is? Dan voorzien onze medewerkers u graag van een passend advies. Met hun deskundigheid is de ideale ladder voor uw situatie dan ook snel gevonden.

Veel Tevreden Klanten
Gingen u voor
Grootste Assortiment
Voor Iedere Wens
100 Dagen Bedenktijd
Dus neem de tijd

De voordeligste ladders

Met ASC ladders van VDSTEENXXL bent u het voordeligst uit. Wij garanderen u dan ook het volgende:

– Kwalitatief hoogwaardige producten: al onze ASC ladders zijn van een hoge kwaliteit en zijn van tevoren uitgebreid getest. Ook beschikken ze over meerdere certificaten.
– Het ruimste aanbod: wij beschikken over het grootste aanbod ladders, waarbij het tevens mogelijk is een ladder op maat te laten maken.
– De allerlaagste prijzen: de allerlaagste prijzen is wat u te wachten staat als u uw ladders bij VDSTEENXXL koopt.

Bestel ASC ladders bij VDSTEENXXL

Bestel direct ASC ladders bij VDSTEENXXL en profiteer van nog meer voordeel dan ergens anders. Wanneer u vandaag nog uw bestelling in de webshop plaatst, worden uw ladders binnen enkele dagen bij u op locatie bezorgd. Wilt u meer weten over onze ladders van ASC of andere ladders? U kunt onze winkel in Valkenswaard 6 dagen per week bezoeken of uw vragen stellen via de chat in de webshop. Hier zitten medewerkers 24 uur per dag klaar om uw vragen te beantwoorden. Uiteraard kunt u ons ook gewoon mailen of bellen. Onze medewerkers staan u graag te woord. Met ASC ladders heeft u de stevigste ladders voor werken op hoogte.