ASC ladders

ASC ladders nodig? VDSTEENXXL biedt een ruim aanbod

De ASC ladder

ASC ladders op maat

Zoekt u ASC ladders? Dan kunt u in de webshop van VDSTEENXXL terecht voor het ruimste aanbod ladders. Met ladders kunt u goed op hoogte werken, maar deze dienen dan wel veilig te zijn. VDSTEENXXL biedt de veiligste ladders voor iedere situatie. Niet voor niets zijn wij dé specialist op het gebied van veiligheidsartikelen. Met een ladder van ASC bent u verzekerd van optimale veiligheid. Ook kunnen onze medewerkers u van een passend advies voorzien, Bestel meteen uw ASC ladders via onze webshop of lees verder voor meer informatie.

 

De ASC ladders zijn mede dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van hoogwaardige ladders uitgegroeid tot zeer robuuste producten. Ladders van ASC zijn zowel gebruiksvriendelijk als licht in gewicht. Ook hebben deze ladders een zeer lange levensduur.
De ladders zijn standaard uitgevoerd met slijtvast gecoate bomen, waardoor er geen oxidatie plaats zal vinden en u geen last heeft van vieze of koude handen. De industriële sport beschikt over een hoog draagvermogen en een breed stavlak van een hoogwaardige aluminium legering. De persing van de sport- en boom verbinding garandeert een lange levensduur onder zware omstandigheden. Omdat het productieproces zeer modern en revolutionair is, kan ASC een volledige 5 jaar fabrieksgarantie afgeven. De ladders van ASC voldoen aan alle geldende Nederlands, Europese en werelwijd gelende eisen en beschikt over o.a. een N-EN 2484 –EN 131 certificering. U kunt kiezen uit diverse uitvoeringen, waaronder enkele ladders en  twee- en driedelige ladders van 8 tot 16 sporten. Ook kunt u een ASC ladder op maat aanvragen.

Zoekt u een specifieke ladder voor een klus? Ook dan kan VDSTEENXXL u van dienst zijn. Wij kunnen diverse ladders op maat laten maken. Zo ook ASC ladders. Weet u nog niet precies welke ladder geschikt voor u is? Dan voorzien onze medewerkers u graag van een passend advies. Met hun deskundigheid is de ideale ladder voor uw situatie dan ook snel gevonden.

Veel Tevreden Klanten
Gingen u voor
Grootste Assortiment
Voor Iedere Wens
100 Dagen Bedenktijd
Dus neem de tijd