Betalingsinformatie

Bij VDSTEENXXL kunt u betalen op de manier die voor u het prettigst is.
Hierbij onze mogelijkheden en de eventuele extra kosten.

Vooruitbetaling middels bankoverschrijving/ bestelling op factuur

Bij deze betaalmethodes krijgt u na uw bestelling een factuur waarop onze bankgegevens staan.

Zodra het bedrag ontvangen is op onze rekening wordt uw bestelling verder verwerkt.
Let op! het kan soms 2 dagen duren voordat wij de betaling binnen zien komen.
Dit gebeurd vooral als vanaf een andere bank dan de ING bank wordt betaald.
Het voordeel is dat deze optie gratis is en ook door alle buitenlandse rekeninghouders kan worden gebruikt
Voor deze betalingsmethode wordt niets extra berekend.

iDEAL

Betalen via iDEAL is de meest gekozen betaaloptie in Nederland. Bij deze betaalmethode krijgt u na het plaatsen van uw bestelling direct het vertrouwde inlogscherm van uw bank te zien waarbij u de betaling direct betaald.

Iedere grote bank in Nederland biedt de mogelijkheid om met iDEAL te betalen. Het grote voordeel van betalen met iDEAL is dat het voor u gratis is en dat wij direct zien dat de bestelling betaald is.

Uw bestelling wordt dus direct in behandeling genomen.

PayPal

U kunt ook met uw PayPal account betalen.

Hiervoor moet je natuurlijk wel een PayPal account hebben waarop saldo is gestort of wat is gekoppeld aan uw bankrekening of creditcard.
Ook bij deze betaalmethode wordt het bedrag direct afgeschreven van uw account en zal de bestelling direct verwerkt worden.
Voordeel van PayPal is dat het ook door klanten in het buitenland kan worden gebruikt.
De extra kosten die PayPal berekend a 3,4% van de transactiekosten worden ook extra aan u doorberekend.

Achteraf betalen

Met achteraf betalen ontvangt u eerst het product en betaald u later, binnen 14 dagen, de factuur.
Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij horende algemene voorwaarden.
Tijdens de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar BILLINK BV, welke deze zal toetsen op kredietwaardigheid.
In geval van goedkeuring is uw bestelling geaccepteerd en kunt u achteraf betalen op rekening.
Indien Billink uw aanvraag niet heeft goedgekeurd kunt u via een andere betaalmethode uw bestelling afronden.
U ontvangt vervolgens van Billink een factuur. Billink is ook verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van uw betaling.
Voor deze methode berekenen wij u niets extra’s.

Belfius Direct Net

De onlinebank voor professionals.

Creditcard

De creditcard is een pas waarmee je wereldwijd kunt betalen. Elke uitgave gaat pas aan het eind van de maand van de bankrekening af. Bij een normale bankpas gebeurt dat altijd onmiddellijk. De uitgever van de creditcard schiet jou elke betaling voor.

ING Home’Pay

ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.

KBC/CBC Betaalknop

Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalknop aan, maar net met een andere naam. Belangrijk om te weten is wel dat klanten van KBC niet kunnen betalen met de CBC-betaalknop en andersom. De techniek achter beide betaalknoppen werkt echter exact hetzelfde, vandaar dat we ervoor hebben gekozen om dit te aan te bieden als één betaalmethode.

Bancontact

Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Betalen in de winkel

Wanneer u besluit om de bestelde artikelen zelf af te halen in onze winkel in Valkenswaard kunt u, zonder extra kosten, betalen op de volgende manieren:

  • Contant
  • Pinnen