• Al vanaf €50,- gratis verzending
  • 30 jaar ervaring in veiligheid
  • 100 Dagen Bedenktijd

bezoek onze winkel
in valkenswaard /

Plan uw route naar onze winkel >

Boomklim set

Met een boomklim set van VDSTEENXXL bedwingt u elke boom en kunt u veilig uw werk uitvoeren. Als boomverzorger moet u regelmatig naar de top van een boom klimmen. Met een boomklim set van VDSTEENXXL doet u dat snel en veilig. In de set vindt u alles wat nodig is om goed naar boven te klimmen. En niet minder belangrijk, veilig weer af te dalen. Want bij VDSTEENXXL staat uw veiligheid altijd voorop.

Basisset

De boomklim set van VDSTEENXXL is de perfecte basisset voor elke startende klimmer. De set bestaat uit een klimgordel, een fliplijn, een klimlijn, 2 keer een verbindingslijn, 2 keer een karabijnhaak, een cambiumsaver, een werplijn, een werpzakje, een werplijntas, een demontage kraal en een opbergtas waar u alle materialen makkelijk en snel in kunt opbergen. Met de boomklim set kunt u veilig uw werk uitvoeren. Hoe hoog de boom ook is.

Veiligheid

VDSTEENXXL heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Alle producten zijn getest en voldoen aan de geldende veiligheidseisen en normen. VDSTEENXXL is importeur van het merk TreeUp, specialist als het gaat om op hoogte te werken. TreeUp is een onderdeel van Protekt dat al 25 jaar ervaring heeft in het leveren van materialen die om uw veiligheid draaien. TreeUp heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en daarom zeer geliefd onder mensen die veel op hoogte werken.

Producten

VDSTEENXXL heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van veiligheid. Niet alleen als u op hoogte werkt kunt u hier terecht. VDSTEENXXL is ook een specialist als het gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan een stevige bouwhelm, veiligheidsschoenen, goedsluitende werkkleding, veiligheidsbrillen en gehoorbescherming. Maar ook valschermen en brandblusmiddelen behoren tot het assortiment. En bent u naar iets speciaals op zoek? Dan gaan medewerkers van VDSTEENXXL vrijblijvend voor u op zoek naar het juiste materiaal. Ook voor de jaarlijkse keuring van werkmateriaal kunt u terecht bij VDSTEENXXL.

Advies

De webshop van VDSTEENXXL staat 24 uur per dag tot uw beschikking. Als u een keer rustig wilt rondkijken en goed advies wil krijgen, kom dan naar de uitgebreide winkel aan De Vest 70 in Valkenswaard. Daar staat ook een heerlijke kop koffie voor u klaar. Voor de snelle beslissers is er de online vraagbaak. Via een persoonlijke chat kunt u uw vraag stellen. We zien u graag terug bij VDSTEENXXL.