Bouwhelm

Stevige bouwhelm VDSTEENXXL

De functie van de bouwhelm

Ons assortiment bouwhelmen

Een stevige bouwhelm gezocht? Bij VDSTEENXXL kunt u de stevigste bouwhelmen bestellen. Deze zijn onmisbaar op de bouwplaats. Echter wordt niet alleen daar een veiligheidshelm gebruikt. Overal waar hoofdletsel kan ontstaan, zijn sterke bouwhelmen van essentieel belang. Wij beschikken over diverse kwalitatieve bouwhelmen, want veiligheidshelmen zijn niet gebonden aan een specifiek beroep. Iedereen die een bezoek aan de werkplaats brengt, dient een veiligheidshelm te dragen. Zowel op de werkplaats als bij ons staat veiligheid altijd bovenaan. Bestel meteen een bouwhelm bij VDSTEENXXL of lees verder voor meer informatie over de bouwhelmen uit ons assortiment.

Een bouwhelm biedt bescherming tegen verschillende soorten letsel. Een ongeluk is namelijk zo gebeurd. Zo kunt u uw hoofd ergens tegenaan stoten of er kunnen chemicaliën of spatten van gesmolten metaal op uw hoofd terecht komen. Bouwhelmen bieden tevens bescherming tegen verontreiniging, verbranding en zorgen ervoor dat de elektrische stroomdoorgang belemmerd wordt. Kortom, bouwhelmen hebben diverse functies en kunnen daardoor op verschillende manieren optimale bescherming bieden.

Wij hebben diverse bouwhelmen in ons assortiment van een uitstekende kwaliteit. Het is altijd van groot belang dat een bouwhelm goed past. Het hoofddeksel mag tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden geen belemmering vormen. Wij, van VDSTEENXXL, besteden daarom extra aandacht aan een goede pasvorm van de veiligheidshelmen. Onze bouwhelmen hebben een ingenieus veersysteem, wat ervoor zorgt dat hij er nooit zomaar af kan vallen of uw zicht belemmert. Deze bouwhelmen zitten comfortabel en beschikken over zowel een goed ventilatiesysteem als een gleuf. Dit maakt het eenvoudiger om gehoorbeschermers aan te brengen. Onze veiligheidshelmen voldoen allemaal aan de veiligheidseisen. Ze zijn uitgebreid getest en voorzien van de juiste certificering. Met de bouwhelmen van VDSTEENXXL kunt u dan ook veilig iedere werkplaats betreden.

Veel Tevreden Klanten
Gingen u voor
Grootste Assortiment
Voor Iedere Wens
100 Dagen Bedenktijd
Dus neem de tijd

Altijd voordeel op veiligheidsmaterialen bij VDSTEENXXL

Wanneer u een bouwhelm bij VDSTEENXXL bestelt, staat u veel voordeel te wachten. Bij ons kunt u alles bestellen wat nodig is om veilig te werk te gaan tijdens een klus. Wij staan bekend om:

  • De allerlaagste prijzen: bij ons profiteert u van de laagste prijzen, want wij zijn de goedkoopste van Nederland.
  • Producten van de beste kwaliteit: onze producten zijn van de beste kwaliteit en gaan daardoor lang mee.
  • Een ruim aanbod: wij hebben diverse veiligheidshelmen in ons assortiment, zodat er voor iedere situatie een geschikte helm te vinden is.

Bestel een bouwhelm bij VDSTEENXXL

Bestel een bouwhelm in de webshop van VDSTEENXXL, zodat u op de werkplaats kunt werken met de veiligste bouwhelmen. Heeft u nog vragen over onze veiligheidshelmen of vragen over andere artikelen uit ons assortiment? Onze medewerkers zijn u graag van dienst. U kunt onze winkel in Valkenswaard 6 dagen per week bezoeken. Via onze webshop is het tevens mogelijk uw vragen aan onze medewerkers te stellen via de chat. Dit kan 24 uur per dag en u kunt dan snel een antwoord terugverwachten. Kies ook voor de veiligste bouwhelm en plaats vandaag nog uw bestelling in onze webshop.