• Al vanaf €50,- gratis verzending
  • 30 jaar ervaring in veiligheid
  • 100 Dagen Bedenktijd

bezoek onze winkel
in valkenswaard /

Plan uw route naar onze winkel >

Bouwhelm

Een goede en stevige bouwhelm is onmisbaar op een bouwplaats. Maar niet alleen daar wordt een veiligheidshelm gebruikt. Overal waar hoofdletsel kan ontstaan, is een bouwhelm van essentieel belang. Bij VDSTEENXXL hebben we verschillende soorten bouwhelmen in het assortiment. Want een veiligheidshelm is niet gebonden aan een bepaald beroep. En ook iedereen die een werkplaats bezoekt moet een veiligheidshelm dragen. Want uw veiligheid staat altijd voorop.

Risicofactoren

Een bouwhelm beschermt tegen verschillende soorten letsel. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. U kunt uw hoofd stoten of er kunnen spatten van gesmolten metaal of chemicaliën op uw hoofd terecht komen. Een bouwhelm beschermt ook tegen verbranding, verontreiniging en het belemmert elektrische stroomdoorgang.

Pasvorm van een bouwhelm

Het is ontzettend belangrijk dat een bouwhelm goed past. Het hoofddeksel mag tijdens het uitvoeren van uw werk geen belemmering vormen. Bij VDSTEENXXL is pasvorm daarom ook erg belangrijk. Daarom heeft de bouwhelm een ingenieus veersysteem. Dat zorgt ervoor dat hij nooit af kan vallen of voor uw zicht belemmert. De bouwhelmen zitten comfortabel, hebben een goed ventilatiesysteem en een gleuf zodat u makkelijk gehoorbeschermers kunt aanbrengen. Natuurlijk voldoen de veiligheidshelmen allemaal aan de veiligheidseisen. Ze zijn getest en hebben de juiste certificering. U kunt met een veiligheidshelm van VDSTEENXXL veilig elke werkplaats betreden.

Nog meer te bieden

VDSTEENXXL heeft nog veel meer te bieden op het gebied van veiligheid. Zo vindt u in de webshop en in de winkel in Valkenswaard een uitgebreid assortiment klimmateriaal. Maar VDSTEENXXL is ook een specialist op het gebied van persoonlijk beschermingsmiddelen (pbm). Van een valscherm tot veiligheidsschoenen en brandblusmiddelen. Bij VDSTEENXXL slaagt u vast en zeker als u iets zoekt op het gebied van veiligheid. Heeft u iets nodig op dit moment niet in het assortiment voorkomt? Medewerkers van VDSteenXXL gaan dan graag voor u op zoek naar het juiste artikel. Ook voor de jaarlijkse keuring van werk- of klimmateriaal kunt u terecht bij VDSTEENXXL.

Advies

Medewerkers van VDSTEENXXL staan altijd voor u klaar. De winkel in Valkenswaard is zes dagen per week geopend. En in de webshop kunt u 24 uur per dag terecht. Voor vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Ook per mail zijn we goed bereikbaar. Wilt u snel advies? Medewerkers beantwoorden uw vragen via de chat op de website. We zien u graag terug bij VDSTEENXXL: de goedkoopste van Nederland.

Bouwhelm

Geachte klant,

In verband met de nieuwe corona maatregelen van 15 december 2020 het volgende:
Zoals gewoonlijk gaan wij uw webshop bestellingen zo snel mogelijk uitleveren.
Voor bezoek aan ons bedrijf in Valkenswaard gelden de volgende regels

Wij zijn geopend voor:

  • Bedrijven (B2B verkoop) en het liefst op afspraak
  • Particulieren, maar alleen op afspraak.
  • Het brengen en afgeven van postpakketten voor PostNL en Redjepakketje.

Team VDSTEENXXL