• Al vanaf €50,- gratis verzending
  • 30 jaar ervaring in veiligheid
  • 100 Dagen Bedenktijd

bezoek onze winkel
in valkenswaard /

Plan uw route naar onze winkel >

Dakrandbeveiliging

Hoe maakt u het werken op een plat dak extra veilig? Door gebruik te maken van goede en stevige dakrandbeveiliging. Bij VDSTEENXXL staat uw veiligheid altijd voorop. In het assortiment vindt u dan ook diverse vormen van dakrandbeveiliging. Laat u adviseren door de medewerkers van VDSTEENXXL over wat het beste bij uw situatie past.

Degelijk

VDSTEENXXL maakt gebruik van dakrandbeveiliging van ASC, RSS Solide GM en combineert dat met nieuwe innoverende technieken. Daarom is het altijd mogelijk om zeer sterke randbeveiliging aan te bieden. Het systeem bestaat uit een propetyleen koppeling van leuningsdelen, dakrandvoeten die op hun plaats worden gehouden door een ballastblok en tot slot zeer sterke alu/dorton koppelingen. Natuurlijk kunt u zelf bepalen wat de afmeting is van uw dakrandbeveiliging. De afstand tussen twee dakrandvoeten is namelijk variabel tot 3 meter. De leuningbuizen zijn eenvoudig te koppelen. Daardoor is het voor u gemakkelijk om de dakrandbeveiliging uit te bouwen. Het systeem kan een piekbelasting van 300 kilo aan bij een maximale overspanning van 3 meter.

Vervoer

De randbeveiliging van VDSTEENXXL is zeer eenvoudig te vervoeren. U kunt het systeem namelijk heel makkelijk inklappen en daardoor neemt de randbeveiliging weinig ruimte in bij het vervoeren. De beveiliging is makkelijk te plaatsen en weer af te breken. En natuurlijk erg veilig. De dakrandbeveiliging voldoet aan alle veiligheidseisen en maakt het werken op een plat dak makkelijk en veilig.

Bestellen

Heeft u de ideale dakrandbeveiliging gevonden die bij uw situatie past? U kunt deze dan makkelijke online bestellen. VDSTEENXXL biedt namelijk een aantal standaard maten aan die u direct kunt bestellen. Voor bestellingen boven de 550 euro geldt zelfs gratis levering. Toch advies nodig? Dat is geen enkel probleem. De medewerkers van VDSTEENXXL staan voor u klaar met deskundig advies. U kunt telefonisch contact opnemen of mailen. Wilt u snel advies, dan is er onze live chat op de site. Binnen een paar tellen heeft u antwoord op uw vragen. U zou ook eens een kijkje kunnen nemen in de winkel van VDSTEENXXL. Aan de Vest 70 in Valkenswaard vindt u een uitgebreide showroom met alles op het gebied van steigers, ladders en trappen. U kunt hier ook altijd terecht voor deskundig advies. En natuurlijk voor een bak koffie. Bij VDSTEENXXL is de klant altijd koning. We zien u graag terug in onze winkel of webshop.

VDSTEENXXL

van Linschotenstraat 3
5554 PM Valkenswaard
Tel. 040-2070605
Mobiel: 0620393025

OPENINGSTIJDEN

Maandag – donderdag: 7.00 uur — 18.00 uur
Vrijdag: 7.00 uur — 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 uur — 12.00 uur

Andere tijden op afspraak.

Dakrandbeveiliging

Geachte klant,

In verband met de nieuwe corona maatregelen van 15 december 2020 het volgende:
Zoals gewoonlijk gaan wij uw webshop bestellingen zo snel mogelijk uitleveren.
Voor bezoek aan ons bedrijf in Valkenswaard gelden de volgende regels

Wij zijn geopend voor:

  • Bedrijven (B2B verkoop) en het liefst op afspraak
  • Particulieren, maar alleen op afspraak.
  • Het brengen en afgeven van postpakketten voor PostNL en Redjepakketje.

Team VDSTEENXXL