Dakrandbeveiliging

Bij VDSTEENXXL

Onze dakrandbeveiliging

Eenvoudig te vervoeren

De beste dakrandbeveiliging gezocht? Dan vindt u dit snel bij VDSTEENXXL. Met deze goede en stevige beveiliging maakt u het werken op een plat dak extra veilig. Bij ons staat uw veiligheid altijd bovenaan. In ons uitgebreide assortiment vindt u dan ook diverse vormen van beveiliging voor de dakrand, waaronder onze randbeveiliging. VDSTEENXXL biedt de beste veiligheidsartikelen voor diverse situaties. Wij adviseren u graag over de beste beveiliging voor uw situatie indien gewenst. Bestel meteen dakrandbeveiliging via onze webshop of lees verder voor meer informatie over onze veiligheidsartikelen.

Wij gebruiken dakrandbeveiliging van de hoogwaardige merken ASC, RSS, Solide en GM, wat wij combineren met de nieuwste technische innovaties. Dit maakt het mogelijk om altijd de beste beveiliging voor de dakrand aan te bieden. Deze systemen bestaan uit propetyleen en een koppeling van leuningsdelen en dakrandvoeten. Deze worden op hun plaats gehouden door een ballastblok. Ook bestaan ze uit zeer sterke alu/dorton koppelingen. De afmeting van de beveiliging voor uw dakrand kunt u uiteraard zelf bepalen. De afstand tussen twee dakrandvoeten is namelijk variabel tot 3 meter. De leuningbuizen kunt u eenvoudig koppelen. Dit maakt het voor u makkelijker om de dakrandbeveiliging uit te bouwen. De systemen kunnen een piekbelasting van 300 kilo aan bij een maximale overspanning van 3 meter. Kortom, met onze randbeveiliging kiest u voor de sterkste beveiliging voor het werken op een plat dak.

De randbeveiliging van VDSTEENXXL kunt u eenvoudig vervoeren. Dit komt doordat het systeem makkelijk in te klappen is. Hierdoor neemt de beveiliging voor uw dakrand nauwelijks ruimte in bij het vervoeren. U kunt de beveiliging eenvoudig plaatsen en weer afbreken. Uiteraard zijn onze systemen erg veilig. De dakrandbeveiliging voldoet aan alle geldende veiligheidseisen en normen, waardoor het werken op een plat dak zowel makkelijk als veilig verloopt.

Veel Tevreden Klanten
Gingen u voor
Grootste Assortiment
Voor Iedere Wens
100 Dagen Bedenktijd
Dus neem de tijd

Bij ons profiteert u van het meeste voordeel

Koopt u dakrandbeveiliging in onze online webshop, dan kunt u rekenen op diverse voordelen. Niet alleen vindt u bij ons diverse veiligheidsmaterialen voor op de bouwplaats, in de werkplaats of klussen thuis. VDSTEENXXL biedt u ook:

De allerlaagste prijzen: omdat wij de goedkoopste van Nederland zijn, zijn de laagste prijzen u altijd gegarandeerd.
Een ruim aanbod: wij beschikken over een ruim aanbod veiligheidsartikelen, waaronder randbeveiliging.
Producten van de beste kwaliteit: wij verkopen enkel producten van een uitstekende kwaliteit die zeer duurzaam in gebruik zijn.

Bestel dakrandbeveiliging in onze webshop

Dakrandbeveiliging bestellen? Wanneer u vandaag uw bestelling plaatst, heeft u uw artikelen snel op locatie. Heeft u nog vragen over onze randbeveiliging of andere producten uit onze webshop? Dan beantwoorden onze medewerkers graag uw vragen. In onze winkel in Valkenswaard zijn wij 6 dagen per week beschikbaar. Ook kunt u uw vragen via onze webshop aan onze medewerkers stellen. Onze chat is 24 uur per dag geopend, waardoor u altijd snel een antwoord terugkrijgt. Maak ook de keuze voor de beste dakrandbeveiliging en bestel uw veiligheidsartikelen vandaag nog bij VDSTEENXXL.