• Al vanaf €50,- gratis verzending
  • 30 jaar ervaring in veiligheid
  • 100 Dagen Bedenktijd

bezoek onze winkel
in valkenswaard /

Plan uw route naar onze winkel >

Disclaimer

Disclaimer voor www.vdsteenxxl.com

VDSTEENXXL , hierna te noemen , verleent u hierbij toegang tot  www.vdsteenxxl.com, www.aljeveiligheid.nl, www.jenetje.nl en www.jesteigertje.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

VDSTEENXXL behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
VDSTEENXXL spant zich in om de inhoud van  www.vdsteenxxl.com, www.aljeveiligheid.nl, www.jenetje.nl en www.jesteigertje.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op  www.vdsteenxxl.com, www.aljeveiligheid.nl, www.jenetje.nl en www.jesteigertje.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van VDSTEENXXL .

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.vdsteenxxl.com geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met VDSTEENXXL .Voor op  www.vdsteenxxl.com, www.aljeveiligheid.nl, www.jenetje.nl en www.jesteigertje.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan VDSTEENXXL nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij VDSTEENXXL .
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van VDSTEENXXL , behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Wij zijn verhuisd!!

Ons nieuwe adres: van Linschotenstraat 3 – 5554PM Valkenswaard.

Openingstijden in de vakantie:

Tijdens de bouwvak vakantie van 27 juli t/m 16 augustus zijn de openingstijden

Maandag t/m Donderdag van 7.00 - 18.00 uur

Vrijdag van 7.00 - 16.00 uur

Zaterdag gesloten.

Vanaf 17 augustus gelden de normale openingstijden.

Op maat gemaakte netten en zichtschermen:

In verband met vakantiesluiting van de fabriek is de levertijd van OP MAAT gemaakte netten en zichtschermen langer dan normaal.
Wij verzoeken u vriendelijk om hier rekening mee te houden.

De standaard maten netten, doeken en zeilen zijn over het algemeen op voorraad dus worden snel uitgeleverd.
Zichtscherm 85 en 90% (behalve 1.80 m hoog)  met knoopsgaten wordt uit voorraad geleverd.

Met vriendelijk groet,
Marco, Jolijn en Joyce