Karabijnhaak

Altijd veilig op hoogte

De karabijnhaak toepassen

Ons aanbod karabijnhaken

Zoekt u een karabijnhaak? Met de karabijnhaken van VDSTEENXXL werkt u het veiligst op hoogte. Uw veiligheid staat natuurlijk bovenaan bij het verrichten van huis-, tuin-, en keukenklussen. Werkt u in de bouw of in het magazijn, dan telt veiligheid nog zwaarder, omdat u dan ook met verschillende wet- en regelgeving te maken krijgt. Ieder moet zijn beroep namelijk veilig kunnen uitoefenen. Bij VDSTEEN XXL vindt u alles op het gebied van veiligheid, zoals ladders, trappen en helmen. Zo ook een ruim aanbod karabijnhaken. Bestel meteen een karabijnhaak of lees verder voor meer informatie over ons assortiment karabijnhaken.

Een stevige karabijnhaak is bij het werken op grote hoogte onmisbaar. Ook als u slechts op enkele meters hoogte een klus moet klaren, is veilig werken van groot belang. Karabijnhaken worden ook wel een carabiner of festonhaak genoemd. Dit is een haak met een scharnierend deel dat de opening geheel afsluit. De haken worden vooral toegepast wanneer er een snelle verbinding moet worden gemaakt. Dit kan op het werk zijn, maar ook boomklimmers maken hier veel gebruik van. Het is tevens mogelijk gereedschap aan de haak op te hangen.

Wanneer u een karabijnhaak zoekt, biedt VDSTEENXXL diverse karabijnhaken die gegarandeerd zeer veilig zijn en voldoen aan de gestelde eisen en normen. U kunt deze gebruiken als gordel, op het einde van een leeflijn of voor tijdelijke verankeringen. De haak is zeer licht, waardoor u niet gehinderd wordt bij het uitvoeren van uw werk. Ook zijn de haken vervaardigd uit staal of aluminium en beschikken ze standaard over en automatische- of schroef vergrendeling. Hierdoor kunt u altijd veilig de hoogte in om uw werk uit te voeren en heeft u geen zorgen dat u eventueel naar beneden valt. Wij garanderen u namelijk optimale veiligheid.

Veel Tevreden Klanten
Gingen u voor
Grootste Assortiment
Voor Iedere Wens
100 Dagen Bedenktijd
Dus neem de tijd