• Al vanaf €50,- gratis verzending
  • 30 jaar ervaring in veiligheid
  • 100 Dagen Bedenktijd

bezoek onze winkel
in valkenswaard /

Plan uw route naar onze winkel >

Karabijnhaak

Met een karabijnhaak van VDSTEENXXL kunt u veilig op hoogte werken. Want uw veiligheid staat voorop bij huis- tuin- en keukenklussen. Als u in de bouw of magazijn werkt, telt de veiligheid nog zwaarder omdat u dan te maken krijgt met wetgeving. Iedereen moet zijn beroep namelijk veilig kunnen uitvoeren. Bij VDSTEENXXL vindt u alles op het gebied van veiligheid.

Verbinding

Een goede stevige karabijnhaak is onmisbaar als u op grote hoogte werkt. Maar ook als u slechts op enkele meters hoogte een klus moet klaren, moet u veilig en gemakkelijk kunnen werken. Een karabijnhaak wordt ook wel carabiner of festonhaak genoemd en is een haak met een scharnierend deel dat de opening helemaal afsluit. De haken worden voornamelijk toegepast waar snel een verbinding gemaakt moet kunnen worden. Dat kan op het werk zijn maar ook boomklimmers maken veel gebruik van de karabijnhaak. Het is ook mogelijk om uw gereedschap aan de haak te hangen.

Veilig

De verschillende karabijnhaken van VDSTEENXXL zijn gegarandeerd zeer veilig en voldoen aan alle eisen en normen. Ze kunnen worden gebruikt op een gordel, op het einde van een leeflijn of voor tijdelijke verankeringen. De karabijnhaak is licht zodat hij u niet hindert in het goed uitvoeren van uw werk. De haken zijn vervaardigd van staal of aluminium en hebben altijd een automatische of schroef vergrendeling. Zo kunt u te allen tijde veilig de hoogte in.

Assortiment

VDSTEENXXL heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van veiligheid. Van een bouwhelm tot een klimgordel maar ook gezichtsbescherming en reddingsapparatuur, veiligheidsschoenen en werkkleding vindt u in de webshop of de winkel in Valkenswaard. U kunt bij VDSTEENXXL terecht voor allerlei soorten veiligheidsproducten. En bent u op zoek naar iets wat niet in het assortiment voorkomt? Dan gaan medewerkers van VDSTEENXXL vrijblijvend voor u op zoek naar het juiste materiaal. Ook voor de jaarlijkse keuring van al uw werkmaterialen kunt u terecht bij VDSTEENXXL.

Welkom

Kijkt u rustig verder in onze webshop. De medewerkers willen u ook graag verder helpen per mail of telefoon. Of u kunt een bezoek brengen aan de winkel van VDSTEENXXL in Valkenswaard. In de showroom vindt u alles op het gebied van veiligheid. Onder het genot van een kop koffie wordt u dan verder geholpen. Wilt u snel advies? Medewerkers beantwoorden graag uw vragen via de chat op de website.

Karabijnhaak

Geachte klant,

In verband met de nieuwe corona maatregelen van 15 december 2020 het volgende:
Zoals gewoonlijk gaan wij uw webshop bestellingen zo snel mogelijk uitleveren.
Voor bezoek aan ons bedrijf in Valkenswaard gelden de volgende regels

Wij zijn geopend voor:

  • Bedrijven (B2B verkoop) en het liefst op afspraak
  • Particulieren, maar alleen op afspraak.
  • Het brengen en afgeven van postpakketten voor PostNL en Redjepakketje.

Team VDSTEENXXL