Klimgordel

Bij VDSTEENXXL

Ons aanbod klimgordels

Ook voor boomklimmen

De veiligste klimgordel gezocht? Dan vindt u deze snel bij VDSTEENXXL. Klimgordels kunnen voor diverse werkzaamheden worden ingezet. Uiteraard kan het ook zo zijn dat uw hobby bergbeklimmen is. Waar u ook klimgordels voor nodig heeft, het is van groot belang dat deze zowel veilig als gebruiksvriendelijk zijn. Bij VDSTEENXXL bent u dan ook op de juiste plek. Wij hebben als veiligheidsspecialist klimgordels voor verschillende doeleinden in ons assortiment. Hierdoor kunt u altijd de juiste keuze maken voor uw situatie. Bestel snel een klimgordel in onze webshop of lees verder meer meer informatie over ons uitgebreide aanbod klimgordels.

Een klimgordel moet uiteraard precies bij uw wensen passen. Binnen het assortiment van VDSTEENXXL vindt u verschillende soorten klimgordels. Deze zijn verstelbaar en in diverse maten verkrijgbaar. Met onze klimgordels heeft u gegarandeerd veel bewegingsvrijheid tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. Ook zijn ze comfortabel en geven de de nodige steun. Veiligheid staat uiteraard hoog in het vaandel. Onze klimgordels voldoen dan ook aan alle geldende eisen en normen. Wenst u een persoonlijk advies? Dan helpen onze medewerkers u graag bij de keuze voor de juiste gordel.

Bent u een boomklimmer of bergbeklimmer? Of u nu veel of weinig ervaring heeft, bij VDSTEENXXL vindt u altijd de juiste klimgordel. Zo hebben wij een gordel die ideaal is voor het klimmen op rotsen en bergen, maar ook speciale gordels voor het maken van lange routes. Werkt u vaak op hoogte? Ook dan hebben wij verschillende gordels in ons assortiment die bij uw specifieke werkzaamheden passen. Bekijk gerust eens ons aanbod.

Veel Tevreden Klanten
Gingen u voor
Grootste Assortiment
Voor Iedere Wens
100 Dagen Bedenktijd
Dus neem de tijd

Scherp geprijsde klimgordels

Een scherp geprijsde klimgordel vindt u altijd bij VDSTEENXXL. Wij verkopen niet alleen klimgordels, maar ook karabijnhaken, helmen, trappen en nog veel meer. Bij ons kunt u altijd rekenen op veel voordeel. Wij garanderen u dan ook altijd het volgende:

  • Kwalitatief hoogwaardige producten: onze artikelen zijn van de beste kwaliteit en worden hier speciaal op geselecteerd.
  • Het ruimste aanbod: wij hebben diverse klimgordels in ons assortiment voor zowel bergbeklimmers als boomklimmers en voor het verrichten van werkzaamheden op hoogte.
  • De allerlaagste prijzen: wij zijn de goedkoopste van Nederland, wat betekent dat u kunt rekenen op de laagste prijzen voor klimgordels.

Bestel een klimgordel in onze webshop

Bestel meteen een klimgordel bij VDSTEENXXL, zodat u veilig kunt bergbeklimmen, boomklimmen of werkzaamheden op hoogte kunt uitvoeren. Wanneer u vandaag nog een bestelling plaatst, heeft u de gordel snel op locatie.  Heeft u nog vragen over onze klimgordels of ons assortiment? Onze medewerkers zijn u graag van dienst. Bezoek onze winkel in Valkenswaard, welke 6 dagen per week geopend is, of stel uw vraag via de chat in onze webshop. Deze is 24 uur per dag geopend, waardoor u snel antwoord krijgt van een van onze medewerkers. Wilt u liever mailen of bellen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. U krijgt dan direct een medewerker aan de lijn. Kies ook voor onze kwalitatieve klimgordel en kies voor optimale veiligheid.