• Al vanaf €50,- gratis verzending
  • 30 jaar ervaring in veiligheid
  • 100 Dagen Bedenktijd

bezoek onze winkel
in valkenswaard /

Plan uw route naar onze winkel >

Klimgordel

Een klimgordel kunt u voor diverse werkzaamheden nodig hebben. Of misschien wel voor uw hobby bergbeklimmen. Waar u een klimgordel ook voor nodig hebt, het is belangrijk dat hij veilig en gebruiksvriendelijk is. Bij VDSTEENXXL bent u daarvoor aan het goede adres. Deze veiligheidsspecialist heeft klimgordels voor verschillende doeleinden in het assortiment zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.

Assortiment

VDSTEENXXL heeft verschillende soorten klimgordels in het assortiment. Alle klimgordels zijn verstelbaar en verschillende maten verkrijgbaar. Met de klimgordel van VDSTEENXXL heeft u gegarandeerd veel bewegingvrijheid tijdens het uitvoeren van uw werk. Ze zijn daarnaast comfortabel en geven de nodige steun. Natuurlijk staat veiligheid hoog in het vaandel. De klimgordels voldoen daarom aan alle geldende eisen en normen.

Boomklimmen

Of u nu een beginnend bergbeklimmer of boomklimmer bent of al veel ervaring heeft, bij VDSTEENXXL hebben ze altijd de juiste klimgordel voor u. Bijvoorbeeld een gordel die ideaal is voor het klimmen op rotsen en bergen of het maken van lange routes. Maar ook voor mensen die vaak op hoogte werken heeft VDSTEENXXL verschillende gordels in het assortiment. U vindt altijd wel een gordel die goed bij u en uw bezigheden past.

Advies

VDSTEENXXL staat al jarenlang bekend om het uitgebreide assortiment op het gebied van veiligheidsproducten. U kunt hier niet alleen terecht voor een klimgordel maar ook voor allerlei andere producten die te maken hebben met uw veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan een stevige bouwhelm of veiligheidsschoenen. Maar ook een leeflijn of ander klimmateriaal is te koop in de webshop en in de winkel in Valkenswaard. De medewerkers voorzien u graag van advies en doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Ook als u iets zoekt wat niet in de winkel verkrijgbaar is, kunt u bij VDSTEENXXL terecht. De deskundige medewerkers gaan vrijblijvend voor u op zoek. Uw veiligheid staat altijd voorop.

Webshop

De webshop van VDSTEENXXL is zeer uitgebreid. Ook vindt u hier goede productomschrijvingen. Als u meer informatie wilt, kunt u altijd contact opnemen met de deskundige werknemers. Die kan per telefoon of via de mail. Wilt u rustig op uw gemak rondkijken? Kom dan naar de winkel van VDSTEENXXL in Valkenswaard. Daar staat de koffie altijd voor u klaar. Wilt u snel advies? Medewerkers beantwoorden graag uw vragen via de chat op de website. We zien u graag terug bij VDSTEENXXL, met de goedkoopste aanbiedingen van Nederland.