• Al vanaf €50,- gratis verzending
  • 30 jaar ervaring in veiligheid
  • 100 Dagen Bedenktijd

bezoek onze winkel
in valkenswaard /

Plan uw route naar onze winkel >

Klimmateriaal

Voor het juiste klimmateriaal kunt u terecht bij VDSTEENXXL. Deze specialist in veiligheidsartikelen heeft een groot assortiment van klimmateriaal voor verschillende doeleinden. Of u nu een berg of boom wilt bedwingen, bij VDSTEENXXL vindt u wat u zoekt. Klimmateriaal is een breed begrip. Het is eigenlijk een verzamelnaam voor materiaal wat bergbeklimmers of mensen die op hoogte werken gebruiken om zich te zekeren of hun doel te bereiken. Of u nu een klimtouw nodig heeft of een stevige karabijnhaak, bij VDSTEENXXLbent u altijd aan het goed adres.

Verschillende soorten

Bergbeklimmen is een mooie en uitdagende hobby maar kan ook erg gevaarlijk zijn. Tenminste, als u niet beschikt over goed en veilig materiaal. Want als u halverwege een steile bergwand hangt moet u onvoorwaardelijk kunnen vertrouwen op uw materiaal. Dat is van levensbelang. Bij klimmateriaal moet u denken aan een klimtouw, bevestigingshaken, klimgordels en een klimmersmes. Eigenlijk alles wat u nodig heeft als u de hoogte in gaat. VDSTEENXXL is een specialist op het gebied van klimspullen en heeft een groot assortiment van de juiste producten voor u.

Veilig

Het klimmateriaal van VDSTEENXXL is gegarandeerd veilig en uitgebreid getest. Het voldoet aan alle geldende veiligheidsnormen en eisen en is zeer gebruiksvriendelijk. Zo verkoopt VDSTEENXXL klimspullen van het merk LANEX, TreeUp, Kong, Petzl, GPLAST en 3M. Kong is een relatief jong merk met innoverende technische klimmaterialen. Daarnaast levert het functioneel materiaal tegen een aangename prijs. Kong is een begrip onder bergsporters.

Assortiment

Het assortiment van VDSTEENXXL is zeer uitgebreid. Naast klimmateriaal verkoopt het bedrijf alles op het gebied van veiligheid. Niet alleen in de bergsport maar ook op de werkplaats of rondom het huis. Denk bijvoorbeeld aan een stevige bouwhelm, werkkleding of veiligheidsschoenen. Bij VDSTEENXXL staat uw veiligheid altijd voorop. Alle artikelen kunt u terugvinden in de webshop. En bent u op zoek naar iets wat niet in het uitgebreide assortiment voorkomt? Dan gaan medewerkers van VDSTEENXXL graag voor u op zoek naar het juiste artikel. Ook voor de jaarlijkse keuring van werk- of klimmateriaal kunt u terecht bij VDSTEENXXL.

Advies

Medewerkers van VDSTEENXXL geven u ook graag advies. Dat kan via de telefoon of per mail. Of u kunt een bezoek brengen aan de winkel van VDSTEENXXL in Valkenswaard de: goedkoopste van Nederland. Daar vindt u ook een uitgebreid assortiment met veiligheidsproducten. Onder het genot van een kop koffie wordt u dan verder geholpen. Wilt u snel advies? Medewerkers beantwoorden graag uw vragen via de chat op de website.