Klimtouw

Een klimtouw nodig? VDSTEENXXL heeft het grootste aanbod

De veiligste klimtouwen

Wij bieden de meeste voordelen

Wilt u een klimtouw bestellen? Dan vindt u bij VDSTEENXXL het grootste aanbod klimtouwen. Er is niets veelzijdiger dan klimtouwen. U kunt ze gebruiken voor uw werk, als u veel op hoogte moet werken, maar ook voor bergbeklimmen of boomklimmen. In de sport worden tevens regelmatig klimtouwen gebruikt. De touwen van VDSTEENXXL zijn niet alleen soepel, maar ook stevig en zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien zijn ze erg veilig, wat zeer van belang is als u gaat klimmen. Waar u ook klimtouwen voor nodig heeft, in onze webshop vindt u altijd het juiste exemplaar. Bestel meteen een klimtouw of lees verder voor meer informatie over ons uitgebreide assortiment klimtouwen.

Met een veilig klimtouw weet u zeker dat u uw werkzaamheden of doel op de juiste wijze kunt voltooien. Wij hebben de veiligste klimtouwen in ons assortiment, die verkrijgbaar zijn in verschillende diameters en uitvoeringen. Functionaliteit en veiligheid staan hierbij bovenaan. Klimtouwen moeten altijd soepel en makkelijk in gebruik zijn. Goede touwen hebben slechts een minimale verschuiving tussen kern en mantel. Ook behouden ze hun zachtheid en slijten ze nauwelijks. Zelfs wanneer ze langs scherpe voorwerpen schuren. Bij VDSTEENXXL kunt u dan ook de stevigste en veiligste touwen vinden, waarmee u altijd weer veilig naar beneden komt. Ieder klimtouw van ons voldoet aan de geldende veiligheidseisen en normen. U kunt ze voor diverse doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als u voor uw werk van grote hoogtes moet afdalen of voor de sport, zoals obstacle runs of bergbeklimmen. Met onze veilige touwen weet u zeker dat u niet naar beneden zal vallen. Bekijk gerust eens ons assortiment en maak een keuze.

Met een klimtouw van VDSTEENXXL profiteert u van de meeste voordelen. Wij zijn gespecialiseerd in veiligheidsartikelen, zoals touwen, helmen, trappen en nog veel meer. U kunt dan ook voor al uw veiligheidsartikelen bij ons terecht.  Bij ons kunt u altijd rekenen op:

Kwalitatief hoogwaardige producten: al onze touwen zijn van de beste kwaliteit en vooraf uitvoerig getest.

Het ruimste aanbod: wij hebben diverse klimtouwen en andere klimmaterialen in ons assortiment, waardoor u altijd kunt vinden wat u zoekt.

De allerlaagste prijzen: de laagste prijzen zijn u gegarandeerd, want wij zijn de goedkoopste van Nederland.

Veel Tevreden Klanten
Gingen u voor
Grootste Assortiment
Voor Iedere Wens
100 Dagen Bedenktijd
Dus neem de tijd