• Al vanaf €50,- gratis verzending
  • 30 jaar ervaring in veiligheid
  • 100 Dagen Bedenktijd

bezoek onze winkel
in valkenswaard /

Plan uw route naar onze winkel >

Klimtouw

Niets is zo veelzijdig als een klimtouw. U kunt er een nodig hebben voor uw werk, als u vaak op hoogte werkt. Bijvoorbeeld in bomen. Maar ook in de sport worden regelmatig klimtouwen gebruikt. Een klimtouw van VDSTEENXXL is soepel stevig en makkelijk in gebruik. Waar u ook een klimtouw voor nodig heeft, VDSTEENXXL heeft het juist exemplaar voor u.

Veilig

VDSTEENXXL heeft verschillende soorten klimtouwen in het assortiment. Het touw is in elke gewenste lengte leverbaar en heeft verschillende diameters en uitvoeringen. Ook hier staan veiligheid en functionaliteit weer voorop. Een klimtouw moet soepel zijn en makkelijk in gebruik. Een goed touw heeft maar een minimale verschuiving tussen kern en mantel. En het touw houdt te allen tijde zachtheid en slijt nauwelijks. Ook als het langs scherpe voorwerpen schuurt blijft het touw van VDSTEENXXL stevig en veilig. Zodat u altijd weer veilig naar beneden kunt komen. De touwen voldoen vanzelfsprekend aan alle geldende veiligheidseisen en normen.

Doeleinden

Een goed klimtouw komt altijd van pas. U kunt het gebruiken tijdens uw werk als u van grote hoogtes moet afdalen. Maar ook in de sport is een klimtouw populair. Denk bijvoorbeeld aan bergbeklimmen of de nu zo populaire obstacle runs. Een klimtouw van VDSTEENXXL kunt u voor al deze doeleinden gebruiken.

Assortiment

Bij VDSTEENXXL kunt u terecht voor alles op het gebied van veiligheid. Het assortiment is heel divers. U vindt in de webshop en winkel bijvoorbeeld alles wat met persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) te maken heeft. Maar ook voor werkkleding, veiligheidsschoenen en brandblusmiddelen kunt u bij VDSTEENXXL terecht. De deskundige medewerkers voorzien u graag van passend advies. Ook als u iets zoekt wat niet in de webshop of winkel verkrijgbaar is, kunt u bij VDSTEENXXL terecht. De medewerkers gaan vrijblijvend voor u op zoek. Want bij VDSTEENXXL staat uw veiligheid altijd centraal.

Webshop

De webshop van VDSTEENXXL is zeer uitgebreid. Alle producten zijn makkelijk vindbaar. Ook vindt u hier uitgebreide productomschrijvingen. Als u meer informatie wilt, kunt u altijd contact opnemen. De medewerkers kunnen u per telefoon of via de mail verder helpen. Wilt u rustig rondkijken naar wat VDSTEENXXL allemaal te bieden heeft? Kom dan naar de winkel in Valkenswaard. Voor een lekkere kop koffie en goed advies. Wilt u snel iets weten? Medewerkers beantwoorden graag uw vragen via de chat op de website. We zien u graag terug bij VDSTEENXXL, waar u de goedkoopste producten van Nederland vindt.

VDSTEENXXL

De Vest 70
5555 XP VALKENSWAARD
Tel. 040-2070605
Mobiel: 0620393025

OPENINGSTIJDEN

Maandag – donderdag: 7.00 uur — 18.00 uur
Vrijdag: 7.00 uur — 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 uur — 12.00 uur

Andere tijden op afspraak.

Klimtouw