Leeflijn

Aanbod van VDSTEENXXL

Een leeflijn toepassen

De veiligste leeflijnen

Zoekt u een leeflijn? Dan kunt u bij VDSTEENXXL terecht voor de betrouwbaarste leeflijnen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk veiligheid is. Werkt u op hoogte, dan is het gebruiken van de juiste leeflijnen van essentieel belang. Er zijn diverse typen leeflijnen die over verschillende functies beschikken bij het werken op hoogte. Ook zijn er speciale lijnen voor specifieke activiteiten, zoals werken op het dak of bergbeklimmen. VDSTEENXXL is gespecialiseerd in veiligheidsartikelen, waardoor wij u indien gewenst ook van een passend advies kunnen voorzien. Bestel een leeflijn in onze webshop of lees verder voor meer informatie.

Een leeflijn is op verschillende manieren te gebruiken. Zo kunt u deze verankeren door de lijn ergens omheen te doen. Dit kan een steigerpaal zijn of een boom. Leeflijnen met een vaste lengte zijn hierbij voldoende. Een tijdelijk horizontale lijn kan bijvoorbeeld op een dak als anker dienen. U kunt zich dan langs deze lijn bewegen, zonder dat u bang hoeft te zijn dat u valt. Bij VDSTEENXXL vindt u ook veiligheidspakketten met onder andere een veiligheidsgordel, karabijnhaken en leeflijnen. Dit zorgt er gegarandeerd voor dat u veilig aan het werk kunt.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van veiligheid, wat maakt dat een leeflijn uit ons assortiment vooraf uitvoerig getest is op veiligheid en gebruiksgemak. Daarom voldoet het altijd aan de geldende veiligheidseisen en normen. VDSTEENXXL is tevens importeur van het merk Lanex. Dit is een toonaangevende fabrikant van dynamische statische touwen in Europa. Ook staat dit merk bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Lanex is als het om veiligheid gaat inmiddels een waar begrip. Kortom, de veiligste leeflijnen vindt u bij VDSTEENXXL.

Veel Tevreden Klanten
Gingen u voor
Grootste Assortiment
Voor Iedere Wens
100 Dagen Bedenktijd
Dus neem de tijd

Veel voordeel op onze leeflijnen

Kiest u voor een leeflijn van VDSTEENXXL, dan profiteert u van veel voordeel. Niet alleen vindt u bij ons de beste leeflijnen, trappen en ladders, maar nog veel meer. Wij staan bekend om:

  • De allerlaagste prijzen: bij ons kunt u altijd rekenen op de allerlaagste prijzen, want wij zijn de goedkoopste van Nederland.
  • Kwalitatief hoogwaardige producten: al onze leeflijnen zijn vooraf uitgebreid getest en daardoor van uitstekende kwaliteit.
  • Het ruimste aanbod: wij hebben het ruimste assortiment leeflijnen, zodat u snel een passende leeflijn voor uw situatie vindt.

Bestel snel een leeflijn bij VDSTEENXXL

Bestel meteen een leeflijn in onze webshop en kies voor leeflijnen van de beste kwaliteit. Wanneer u vandaag nog uw bestelling plaatst, kunt u deze al snel in huis verwachten. Wenst u meer informatie over onze leeflijnen of andere artikelen uit ons assortiment? Bezoek dan gerust onze winkel in Valkenswaard, die 6 dagen per week geopend is. Ook kunt u uw vragen via de chat in de webshop aan onze medewerkers stellen. Hier kunt u 24 uur per dag onze medewerkers spreken, waardoor u snel een antwoord kunt verwachten. Uiteraard kunt u ons ook mailen of bellen, zodat u direct een medewerker aan de lijn heeft. Met een leeflijn van VDSTEENXXL profiteert u van het meeste voordeel.