• Al vanaf €50,- gratis verzending
 • 30 jaar ervaring in veiligheid
 • 100 Dagen Bedenktijd

bezoek onze winkel
in valkenswaard /

Plan uw route naar onze winkel >

Leeflijn

Bij VDSTEENXXL kunt u terecht voor een betrouwbare leeflijn. Want bij VDSTEENXXL weten ze hoe belangrijk veiligheid is. Als u op grote hoogte moet werken, is een leeflijn van essentieel belang. Er zijn veel typen leeflijnen. Dit komt omdat deze verschillende functies kunnen hebben bij het werken op hoogte. Daarnaast zijn er weer speciale lijnen voor bepaalde activiteiten zoals het werken op een dak of bergbeklimmen. Medewerkers van VDSteenXXL weten precies welke leeflijn geschikt is voor uw omstandigheden.

Toepassingen van een leeflijn

U kunt een leeflijn op veel verschillende manieren gebruiken. Bijvoorbeeld door u te verankeren door de lijn ergens om heen te doen. Dit kan een boom zijn, of een steigerpaal. Dan is een leeflijn met een vaste lengte afdoende. Een tijdelijke horizontale leeflijn kan bijvoorbeeld op een dak als anker dienen. U kunt zich dan langs deze lijn bewegen zonder te vallen. VDSTEENXXL verkoopt ook veiligheidspakketten met bijvoorbeeld een veiligheidsgordel, leeflijn en karabijnhaken. U kunt dan gegarandeerd veilig aan het werk.

Veilig

VDSTEENXXL is een specialist op het gebied van veiligheid. Alle producten zijn dan ook uitgebreid getest op veiligheid en gebruikersgemak. Daarnaast voldoet het altijd aan de geldende veiligheidsnoren en eisen. VDSTEENXXL is ook importeur van het merk Lanex. Een toonaangevende fabrikant van dynamische statische touwen in Europa. Daarnaast staat Lanex bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Lanex is inmiddels een begrip als het om veiligheid gaat.

Nog meer te bieden

VDSTEENXXL heeft nog veel meer te bieden op het gebied van veiligheid. Zo vindt u in de webshop en in de winkel een uitgebreid assortiment klimmateriaal. Maar VDSTEENXXL is ook een specialist op het gebied van persoonlijk beschermingsmiddelen (pbm). Van een stevige bouwhelm tot veiligheidsschoenen en goede werkkleding. Bij VDSTEENXXL slaagt u allicht als u iets zoekt wat met veiligheid te maken heeft. En bent u op zoek naar iets wat niet in het uitgebreide assortiment voorkomt? Medewerkers van VDSTEENXXL gaan dan graag voor u op zoek. Ook voor de jaarlijkse keuring van werk- of klimmateriaal kunt u terecht bij VDSTEENXXL.

Advies

Medewerkers van VDSTEENXXL staan altijd voor u klaar. De winkel in Valkenswaard is zes dagen per week geopend. En in de webshop treft u een uitgebreid assortiment aan. Voor vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen met een medewerker. Ook per mail zijn we goed bereikbaar. Wilt u snel advies? Medewerkers beantwoorden graag uw vragen via de chat op de website.

Leeflijn
 • Veel tevreden klanten
  gingen u voor

 • Grootste assortiment
  voor iedere wens

 • 100 dagen bedenktijd
  dus neem de tijd