• Al vanaf €50,- gratis verzending
  • 30 jaar ervaring in veiligheid
  • 100 Dagen Bedenktijd

bezoek onze winkel
in valkenswaard /

Plan uw route naar onze winkel >

Magazijntrap

Een belangrijke voorwaarde voor een goede magazijntrap is dat hij makkelijk in gebruik moet zijn. Bij VDSTEENXXL vindt u veilige en stevige magazijntrappen voor veelvuldig gebruik. Want een magazijntrap wordt vaak meerdere keren per dag gebruikt. Gebruiksvriendelijkheid is daarom een van de belangrijkste voorwaarden. VDSTEENXXL is de specialist in trappen, ladders en steigers. Hier vindt u de trap die het beste bij u past. Bij VDSTEENXXL vindt u magazijntrappen van de merken SOLIDE, ASC, Magnum en Little Jumbo. Wij maken ook op maat naar de wensen van de klant.

Verplaatsbaar

Een goede trap maakt het werken in een magazijn makkelijker en veiliger. Een orderpicker moet vaak hoog in de schappen zijn om spullen te verzamelen. De magazijntrap van VDSTEENXXL is eenvoudig te verplaatsen. Daarnaast zijn de trappen erg veilig en verkleinen de kans op ongelukken. Ze staan namelijk automatisch vast en kunnen niet zomaar omvallen. De treden hebben een antisliplaag en de trap heeft spreidbeveiliging. Daarnaast is de magazijntrap voorzien van een groot plateau met leuning. Hier kunt u bijvoorbeeld ook materialen opzetten.

Assortiment

Naast trappen verkoopt VDSTEENXXL ook steigers, ladders en dakrandbeveiliging. Als u op grote hoogte moet werken, kunt u altijd bij VDSTEENXXL terecht. Ook voor steigermateriaal, accessoires en opbergsystemen bent u hier aan het goede adres. Alle producten van VDSTEENXXL hebben een prima prijs-kwaliteitverhouding. De voorraad is groot en door een eigen transportservice hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten. U kunt ook bij VDSTEENXXL terecht voor keuring van uw materiaal.

Bestellen

Heeft u de ideale magazijntrap gevonden? U kunt deze dan makkelijk en snel online bestellen. Bij alle producten staat een uitgebreide omschrijving. Voor bestellingen boven de 550 euro geldt zelfs gratis levering. U zou ook eens een kijkje kunnen nemen in de winkel van VDSTEENXXL. Aan de Vest 70 in Valkenswaard vindt u een uitgebreide showroom met alles op het gebied van steigers, ladders en trappen. U kunt hier ook altijd terecht voor deskundig advies. De medewerkers staan met alle plezier zes dagen in de week voor u klaar. Ook online kunt u advies vragen. Bijvoorbeeld via de live chat. U tikt uw vraag in en u krijgt bijna direct antwoord. Natuurlijk is het ook mogelijk om een e-mail te sturen of te bellen. Bij VDSTEENXXL is de klant altijd koning. We zien u graag terug in onze winkel of webshop.

Geachte klant,

In verband met de nieuwe corona maatregelen van 15 december 2020 het volgende:
Zoals gewoonlijk gaan wij uw webshop bestellingen zo snel mogelijk uitleveren.
Voor bezoek aan ons bedrijf in Valkenswaard gelden de volgende regels

Wij zijn geopend voor:

  • Bedrijven (B2B verkoop) en het liefst op afspraak
  • Het afhalen van webshop bestellingen; wij nemen contact op als het voor u klaar ligt
  • Het brengen en afgeven van postpakketten voor PostNL en Redjepakketje.

Wij wensen u een veilig, gezond en geweldig 2021!!

Team VDSTEENXXL