• Al vanaf €50,- gratis verzending
  • 30 jaar ervaring in veiligheid
  • 100 Dagen Bedenktijd

bezoek onze winkel
in valkenswaard /

Plan uw route naar onze winkel >

Montagetrap

Een montagetrap koopt u bij VDSTEENXXL. Wij hebben professionele montagetrappen in ons assortiment die volgens de strengst geldende normen zijn gekeurd. Een goede montagetrap is onmisbaar voor elke vakman in de bouw- en schilderswereld. VDSTEENXXL heeft verschillende soorten merken in het assortiment, en altijd tegen de scherpste prijs. Kies bijvoorbeeld voor een aluminium montagetrap van ASC, deze zijn lichtgewicht en geweldig robuust. Ze zijn verkrijgbaar in 1 t/m 5 treeds uitvoeringen. U kunt kiezen voor extra beugels en wielen om de trap makkelijk en snel te verrijden. Maar we hebben nog meer montagetrappen in ons assortiment.

Voordelen van een montagetrap

Een montagetrap kan vaak uitkomst bieden in verschillende situaties:  Montagetrappen staan ook wel bekend als veiligheidstrappen en onderscheiden zich door hun unieke constructie. Een montagetrap is namelijk een volledig op zichzelf staande constructie, hierdoor staat de trap altijd stabiel. De trap is daardoor erg veilig en makkelijk in gebruik. Ook de treden zijn breder, daarom is een montagetrap zeer geschikt als u lang moet staan of werken op een trap. Deze trap wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt in fabrieken en industrie. Door het gebruik van een montagetrap wordt er gewerkt met een stabiele ondergrond om hun werk goed te kunnen uitvoeren.

Een trap bestellen

De montagetrappen in het assortiment van VDSTEENXXL zijn allemaal voorzien van de juiste keurmerken. Dat houdt in dat ze voldoen aan zowel de Europese- als Nederlandse wetgeving. Daardoor bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en weet u zeker dat u veilig kunt werken. Bij VDSTEENXXL vindt u ook nog allerlei accessoires voor een montagetrap. Bijvoorbeeld wielen, leuningen of doppen. Als u extra hulp nodig heeft bij het uitkiezen of samenstellen van een montagetrap. staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Zij nemen alle tijd voor u en beantwoorden graag uw vrouwen. Bij VDSTEENXXL is de klant nog altijd koning.

Bestellen

Een montagetrap kunt u op verschillende manieren bestellen. Bijvoorbeeld in onze webshop. Wij hebben een grote voorraad dus u trap is altijd snel te leveren. Via de livechat op de website heeft u snel contact met een van onze medewerkers als u nog vragen heeft. Wij zijn ook goed bereikbaar via de telefoon of mail. Maar u kunt natuurlijk ook altijd onze winkel met uitgebreide showroom in Valkenswaard bezoeken. We zien u graag terug bij VDSTEENXXL: de goedkoopste van Nederland.

 

Wij gaan verhuizen!!

Vanaf 20 juli is ons nieuwe adres: van Linschotenstraat 3 – 5554PM Valkenswaard.

I.v.m. de verhuizing is de winkel in Valkenswaard gesloten op vrijdag 17 juli vanaf 12.00 uur en zaterdag 18 juli de hele dag.
De webshop bestellingen worden normaal uitgeleverd.

Op maat gemaakte netten en zichtschermen:
In verband met vakantiesluiting van de fabriek is de levertijd van OP MAAT gemaakte netten en zichtschermen langer dan normaal.
Wij verzoeken u vriendelijk om hier rekening mee te houden.

De standaard maten netten, doeken en zeilen zijn over het algemeen op voorraad dus worden snel uitgeleverd.
Zichtscherm 85 en 90% met knoopsgaten wordt uit voorraad geleverd.

Met vriendelijk groet,
Marco, Jolijn en Joyce