PBM

PBM (Persoonlijke beschermingsmiddelen) vindt u bij DSTEENXXL

Diverse soorten PBM

De veiligste bescherming

Zoekt u PBM (Persoonlijke beschermingsmiddelen)? VDSTEENXXL beschikt over het grootste assortiment, want wij zijn gespecialiseerd in veiligheidsartikelen. Op de werkplek staat veiligheid altijd bovenaan. De werkgever moet zorgen voor goede arbeidsomstandigheden en de werknemer dient de regels na te leven. Of u nu werkzaam bent in de industrie, de bouw of in het magazijn, veiligheid is altijd van essentieel belang. Om u optimale veiligheid te garanderen, biedt VDSTEENXXL u alles wat u nodig heeft om uw werk veilig te kunnen uitvoeren. Waar u dit ook doet. Bestel meteen PBM via onze webshop of lees verder over meer informatie over onze beschermingsmiddelen.

Wat houdt PBM precies in en wanneer dient u dit te gebruiken? Om veilig te kunnen werken, is persoonlijke bescherming regelmatig gewenst. Onze beschermingsmiddelen zijn erop gericht om vitale delen, zoals het hoofd, de ogen, de oren, de handen en voeten te beschermen tegen letsel. Gebruikt u geen beschermingsmiddelen, dan is de kans aanzienlijk groot dat u te maken krijgt met letsel.  Het is altijd van belang goedsluitende werkkleding te dragen of veiligheidshandschoenen en wanneer nodig een veiligheidsbril of gehoorbescherming. Ook als u op hoogte werkt heeft u persoonlijke beschermingsmiddelen nodig, zoals een stevige bouwhelm en veiligheidslijnen. Wanneer u enkel een bouwplaats bezoekt, is een veiligheidshelm tevens verplicht. Bij VDSTEENXXL zijn deze veiligheidsartikelen allemaal verkrijgbaar. En dat voor een zeer scherpe prijs.

Bij VDSTEENXXL vindt u de veiligste PBM. Deze voldoen geheel aan de gestelde eisen en normen en zijn vooraf uitgebreid getest op zowel veiligheid als gebruiksvriendelijkheid. Wij zijn tevens importeur van Lanex. Dit hoogwaardige merk staat bekend om goede en betaalbare persoonlijke beschermingsmiddelen, waaronder klimmateriaal en bouwhelmen.

Veel Tevreden Klanten
Gingen u voor
Grootste Assortiment
Voor Iedere Wens
100 Dagen Bedenktijd
Dus neem de tijd

PBM voor de scherpste prijs

Bij VDSTEENXXL is PBM voor de scherpste prijs verkrijgbaar. Als specialist in veiligheidsartikelen, profiteert u bij ons van diverse voordelen. Zo kunt u altijd het volgende van ons verwachten:

  • Kwalitatief hoogwaardige producten: onze persoonlijke beschermingsmiddelen zijn van de hoogste kwaliteit en vooraf uitgebreid getest. Ook gaan ze lang mee.
  • De allerlaagste prijzen: u vindt bij ons de allerlaagste prijzen voor PBM, want wij zijn de goedkoopste van Nederland.
  • Het ruimste aanbod: wij hebben een zeer uitgebreid aanbod persoonlijke beschermingsmiddelen, waardoor u altijd snel vindt wat u zoekt. Of dit nu bouwhelmen zijn, touwen of andere artikelen.

Bestel uw PBM bij VDSTEENXXL

Bestel direct uw PBM in de webshop van VDSTEENXXL zodat u zowel in de werkplaats, de bouw, in de industrie of thuis het veiligst te werk kan gaan. Wilt u meer weten over onze persoonlijke beschermingsmiddelen of andere artikelen? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Valkenswaard, die 6 dagen per week is geopend. U kunt ons tevens bellen of mailen, waarbij u snel een medewerker treft. Ook is het mogelijk uw vragen te stellen in de chat in onze webshop. Hier kunt u 24 uur per dag terecht en krijgt u snel een antwoord van een van onze medewerkers. Kies ook voor PBM van VDSTEENXXL en geef uzelf de beste bescherming voor iedere situatie.