Positioneringslijn

Met onze positioneringslijn gaat u veilig te werk

De positioneringslijn toepassen

Scherp geprijsde positioneringslijnen

Zoekt u een positioneringslijn? Bij VDSTEENXXL hebben wij een breed aanbod positioneringslijnen. Deze lijnen zorgen ervoor dat u veilig uw werk kunt doen. Het is dan ook belangrijk dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit hiervan. Wij hebben enkel positioneringslijnen in ons assortiment die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen. De lijnen zorgen ervoor dat u tijdens de werkzaamheden uw handen geheel vrij heeft. Dit werkt niet alleen veilig, maar u heeft ook nog eens veel meer bewegingsvrijheid. De lijnen zijn in diverse maten verkrijgbaar. De lengte van de lijn kunt u zo afstellen dat u onmogelijk voorbij bijvoorbeeld de dakrand kunt komen. Zo hoeft u geen kans om te vallen en is optimale veiligheid u gegarandeerd. Bestel een positioneringslijn in onze webshop of lees verder voor meer informatie over ons assortiment positioneringslijnen.

Een positioneringslijn valt onder de PBM, ook wel persoonlijke beschermingsmiddelen genoemd. Deze lijn kunt u gebruiken als werkplaatsbeperking of voor werkpositionering.
De meeste systemen bestaan doorgaans uit een lijn en een apparaat waarmee u de lijn kunt verstellen. VDSTEENXXL biedt lijnen voor een nauwkeurige positionering. U kunt de touwlengte en werkpositie van deze lijnen eenvoudig instellen. Onze positioneringslijnen voldoen geheel aan de juiste normering, waaronder EN 358 en 795 B. Dit betekent dat u uw werk altijd veilig kunt uitoefenen. Let op dat deze lijnen niet geschikt zijn als valbeveiligingsmiddel en altijd gecombineerd dienen te worden met een vanglijn. Bij VDSTEENXXL vindt u het grootste assortiment positioneringslijnen, waardoor er altijd een passende oplossing voor uw situatie te vinden is. Bekijk gerust eens ons uitgebreide aanbod en maak uw keuze.

Een positioneringslijn vindt u voor de scherpste prijs bij VDSTEENXXL. Bij ons is alles op het gebied van veiligheid verkrijgbaar, waaronder touwen, bouwhelmen, ladders en nog diverse andere artikelen. U profiteert dan ook altijd van de volgende voordelen:

Het ruimste aanbod: wij hebben een zeer uitgebreid aanbod positioneringslijnen, waardoor u snel een lijn vindt die geschikt is voor uw specifieke situatie.

Kwalitatief hoogwaardige producten: onze veiligheidsartikelen zijn van tevoren uitgebreid getest en staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit.

De allerlaagste prijzen: wij zijn niet voor niets de goedkoopste van Nederland, waardoor u bij ons profiteert van de allerlaagste prijzen voor positioneringslijnen.

Veel Tevreden Klanten
Gingen u voor
Grootste Assortiment
Voor Iedere Wens
100 Dagen Bedenktijd
Dus neem de tijd

Bestel een positioneringslijn

Bestel uw positioneringslijn meteen in onze webshop, zodat u op de meest veilige wijze te werk kunt gaan. Plaatst u vandaag nog uw bestelling, dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis. Wenst u meer informatie over onze positioneringslijnen of overige producten? Neem telefonisch of per mail contact met ons op, zodat u snel een van onze medewerkers kunt spreken. Uiteraard kunt u ook onze winkel in Valkenswaard bezoeken. Deze is 6 dagen per week geopend. Liever uw vraag stellen via de chat? Onze chat is 24 uur per dag geopend, waardoor u snel een antwoord van een medewerker kunt verwachten. Kies ook voor de veiligste positioneringslijn en bestel deze bij VDSTEENXXL.