• Al vanaf €50,- gratis verzending
  • 30 jaar ervaring in veiligheid
  • 100 Dagen Bedenktijd

bezoek onze winkel
in valkenswaard /

Plan uw route naar onze winkel >

Positioneringslijn

Een positioneringslijn zorgt ervoor dat u veilig uw werk kunt doen. Het is dan ook belangrijk dat u blind kunt vertrouwen op de kwaliteit van uw positioneringslijn. Bij VDSTEENXXL hebben we alleen maar positioneringslijnen in het assortiment die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. De lijnen zorgen ervoor dat u uw handen vrij heeft tijdens uw werkzaamheden. Dit werkt niet alleen veilig maar ook nog eens comfortabel: u heeft veel meer bewegingsvrijheid. De lijnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. U kunt de lengte van de lijn zo afstellen dat u onmogelijk voorbij bijvoorbeeld een dakrand kan komen. Valgevaar wordt door de positioneringslijn uitgesloten.

Waar wordt een positioneringslijn voor gebruikt?

Een positioneringslijn valt onder persoonlijke beschermingsmiddelen. De lijn kan gebruikt worden als werkplaatsbeperking of voor werkpositionering. De meeste systemen bestaan uit een lijn en een apparaat waarmee de lijn te verstellen is. VDSTEENXXL heeft lijnen voor nauwkeurige positionering. De touwlengte en werkpositie zijn eenvoudig in te stellen. De positioneringslijnen voldoen allemaal aan de juiste normering: EN 358, 795 B. U kunt dus veilig uw werk uitoefenen. Deze lijnen zijn niet geschikt als valbeveiligingsmiddel en moeten dus altijd gebruikt worden in combinatie met een vanglijn.

Deskundig advies

VDSTEENXXXL heeft een aantal verschillende positioneringslijnen in het assortiment, voor een passende oplossing bij uw werkzaamheden. Wilt u meer weten over het gebruik van een positioneringslijn of de eigenschappen van onze producten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze deskundige medewerkers. Dat kan op verschillende manieren: als u snel een antwoord wilt hebben, kunt u eenvoudig uw vraag stellen via onze live chat op de website. Ook per telefoon en e-mail zijn we makkelijk te bereiken. Wilt u zich nog beter oriënteren? Kom dan naar onze winkel met uitgebreide showroom in Valkenswaard. Daar staan onze medewerkers en een bakje koffie op u te wachten. Want bij VDSTEENXXL is de klant altijd koning.

Bestellen

Heeft u een geschikte positioneringslijn gevonden? Dan kunt u deze makkelijk bestellen via onze webshop. U heeft keuze uit verschillende lengtes en maten. Wij hebben een groot assortiment, daardoor kunnen we snel leveren. U hoeft dus nooit lang te wachten op een product bij VDSTEENXXL. Wij zijn niet alleen de goedkoopste in de regio maar ook op service en klantvriendelijkheid scoren we hoog. Kom het ervaren in onze winkel of bestel snel en eenvoudig via onze uitgebreide webshop!

VDSTEENXXL

van Linschotenstraat 3
5554 PM Valkenswaard
Tel. 040-2070605
Mobiel: 0620393025

OPENINGSTIJDEN

Maandag – donderdag: 7.00 uur — 18.00 uur
Vrijdag: 7.00 uur — 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 uur — 12.00 uur

Andere tijden op afspraak.

Positioneringslijn

Geachte klant,

In verband met de nieuwe corona maatregelen van 15 december 2020 het volgende:
Zoals gewoonlijk gaan wij uw webshop bestellingen zo snel mogelijk uitleveren.
Voor bezoek aan ons bedrijf in Valkenswaard gelden de volgende regels

Wij zijn geopend voor:

  • Bedrijven (B2B verkoop) en het liefst op afspraak
  • Het afhalen van webshop bestellingen; wij nemen contact op als het voor u klaar ligt
  • Het brengen en afgeven van postpakketten voor PostNL en Redjepakketje.

Wij wensen u een veilig, gezond en geweldig 2021!!

Team VDSTEENXXL