• Al vanaf €50,- gratis verzending
  • 30 jaar ervaring in veiligheid
  • 100 Dagen Bedenktijd

bezoek onze winkel
in valkenswaard /

Plan uw route naar onze winkel >

Steigerdoek

Bent u op zoek naar een goed en stevig steigerdoek? Bij VDSTEENXXL vindt u altijd het geschikte steigerdoek. De naam zegt het eigenlijk al, steigerdoek wordt bevestigd rondom steigers. Het heeft verschillende functies. Zo dient het als veiligheid voor omstanders, zodat er geen materiaal kan vallen. werknemers. Zij kunnen niet zomaar van de steiger naar beneden vallen. De doeken zijn er voor om ronddwarrelend stof en vallende steentjes tegen te houden. De doeken zijn daardoor optimaal geschikt om te gebruiken bij gevelrenovatie of zandstralen. De dichtheid van de doeken zorgt er daarnaast ook voor dat een deel van de wind wordt weggenomen. En dat is wel prettig als u op grote hoogte moet werken. Steigerdoeken zijn vaak onmisbaar is werksituaties. De doeken van VDSTEENXXL zijn dan ook ontzettend veelzijdig.

Vele toepassingsmogelijkheden

De steigerdoeken van VDSTEENXXL zijn toepasbaar op vele manieren. De doeken kunnen bijvoorbeeld ook gecombineerd worden met valnetten, voor een nog veiligere werkplek. De doeken zijn lichtgewicht maar wel stevig. Ze zijn makkelijk te monteren met kabelspanbandjes. De steigerdoeken zijn daarnaast ook in speciale modellen vlam vertragend materiaal verkrijgbaar. Met een steigerdoek van VDSTEENXXL weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Onze medewerkers vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden met een steigerdoek van VDSTEENXXL.

Advies

Ook als u advies nodig heeft voor het inmeten van de doeken of vragen hebt over de montage, kunt u bij medewerkers van VDSTEENXXL terecht. Ze zijn allemaal deskundig en staan graag voor u klaar met gratis advies. Zo weet u zeker dat u de juiste maat bestelt en dat de netten goed gemonteerd worden. Onze medewerkers vertellen u ook graag over de extra opties, zoals kabelspanbandjes of valnetten. Twijfel dus niet als u vragen heeft, wij helpen u graag. Bij VDSTEENXXL is de klant koning. 

Welkom

VDSTEENXXL heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van veiligheid. U vindt bij ons niet alleen steigernetten, maar eigenlijk alles op het gebied van veiligheid. U vindt al onze producten in onze webshop of in de winkel met uitgebreide showroom in Valkenswaard. In de showroom vindt u alles op het gebied van veiligheid. Kijk rustig eens rond. De medewerkers willen u ook graag verder helpen per mail of telefoon. Wilt u snel advies? Medewerkers beantwoorden graag uw vragen via de chat op de website. Graag tot ziens bij VDSTEENXXL. We hebben de koffie al voor u klaar staan!

Steigerdoek

Wij zijn verhuisd!!

Ons nieuwe adres: van Linschotenstraat 3 – 5554PM Valkenswaard.

Openingstijden in de vakantie:

Tijdens de bouwvak vakantie van 27 juli t/m 16 augustus zijn de openingstijden

Maandag t/m Donderdag van 7.00 - 18.00 uur

Vrijdag van 7.00 - 16.00 uur

Zaterdag gesloten.

Vanaf 17 augustus gelden de normale openingstijden.

Op maat gemaakte netten en zichtschermen:

In verband met vakantiesluiting van de fabriek is de levertijd van OP MAAT gemaakte netten en zichtschermen langer dan normaal.
Wij verzoeken u vriendelijk om hier rekening mee te houden.

De standaard maten netten, doeken en zeilen zijn over het algemeen op voorraad dus worden snel uitgeleverd.
Zichtscherm 85 en 90% (behalve 1.80 m hoog)  met knoopsgaten wordt uit voorraad geleverd.

Met vriendelijk groet,
Marco, Jolijn en Joyce