Steigerdoek

Bij VDSTEENXXL

Vele toepassingsmogelijkheden

Deskundig advies

Bent u op zoek naar een goed en stevig steigerdoek? Bij VDSTEENXXL vindt u altijd het geschikte steigerdoek. De naam zegt het eigenlijk al, steigerdoek wordt bevestigd rondom steigers. Het heeft verschillende functies. Zo dient het als veiligheid voor omstanders, zodat er geen materiaal kan vallen. werknemers. Zij kunnen niet zomaar van de steiger naar beneden vallen. De doeken zijn er voor om ronddwarrelend stof en vallende steentjes tegen te houden. De doeken zijn daardoor optimaal geschikt om te gebruiken bij gevelrenovatie of zandstralen. De dichtheid van de doeken zorgt er daarnaast ook voor dat een deel van de wind wordt weggenomen. En dat is wel prettig als u op grote hoogte moet werken. Steigerdoeken zijn vaak onmisbaar is werksituaties. De doeken van VDSTEENXXL zijn dan ook ontzettend veelzijdig.

De steigerdoeken van VDSTEENXXL zijn toepasbaar op vele manieren. De doeken kunnen bijvoorbeeld ook gecombineerd worden met valnetten, voor een nog veiligere werkplek. De doeken zijn lichtgewicht maar wel stevig. Ze zijn makkelijk te monteren met kabelspanbandjes. De steigerdoeken zijn daarnaast ook in speciale modellen vlam vertragend materiaal verkrijgbaar. Met een steigerdoek van VDSTEENXXL weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Onze medewerkers vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden met een steigerdoek van VDSTEENXXL.

Ook als u advies nodig heeft voor het inmeten van de doeken of vragen hebt over de montage, kunt u bij medewerkers van VDSTEENXXL terecht. Ze zijn allemaal deskundig en staan graag voor u klaar met gratis advies. Zo weet u zeker dat u de juiste maat bestelt en dat de netten goed gemonteerd worden. Onze medewerkers vertellen u ook graag over de extra opties, zoals kabelspanbandjes of valnetten. Twijfel dus niet als u vragen heeft, wij helpen u graag. Bij VDSTEENXXL is de klant koning. 

Veel Tevreden Klanten
Gingen u voor
Grootste Assortiment
Voor Iedere Wens
100 Dagen Bedenktijd
Dus neem de tijd

Kom langs of neem contact op

VDSTEENXXL heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van veiligheid. U vindt bij ons niet alleen steigernetten, maar eigenlijk alles op het gebied van veiligheid. U vindt al onze producten in onze webshop of in de winkel met uitgebreide showroom in Valkenswaard. In de showroom vindt u alles op het gebied van veiligheid. Kijk rustig eens rond. De medewerkers willen u ook graag verder helpen per mail of telefoon. Wilt u snel advies? Medewerkers beantwoorden graag uw vragen via de chat op de website. Graag tot ziens bij VDSTEENXXL. We hebben de koffie al voor u klaar staan!