Telescopische ladder

Bij VDSTEENXXL

Flexibele telescopische ladders

Voldoen aan de veiligheidseisen

Een telescopische ladder is één van de meest veelzijdige ladders in het assortiment van VDSTEENXXL en kunt u dan ook gebruiken voor elke klus. Op de bouw en door bijvoorbeeld servicemonteurs wordt een telescopische ladder veel gebruikt. Ook voor in en om het huis is het een onmisbare hulp. Wilt u de dakgoten graag schoonmaken? Of de ramen zemen? Op een ladder van VDSTEENXXL kunt u uw werk veilig uitvoeren. VDSTEENXXL is niet voor niets de specialist in de regio op het gebied van ladders, trappen en steigers.

VDSTEENXXL heeft een telescopische ladder van verschillende solide merken, zoals ASC en Little Jumbo. Deze  ladders kun u als rechte ladder op diverse hoogtes zetten. De ladder is heel gemakkelijk in te schuiven en kun je per sport vergrendelen, waardoor je op elke gewenste hoogte kunt werken. Dat maakt deze ladder erg flexibel en veelzijdig.  De telescopische ladder kun je makkelijk overal mee naartoe nemen, omdat hij volledig ingeklapt erg compact is. Een telescopische ladder wordt van aluminium gemaakt, daardoor is hij lichtgewicht wat erg prettig is in gebruik.

Omdat de telescopische ladder altijd stevig staat, is de telescopische ladder één van de veiligste ladders om te gebruiken. De ladders zijn verkrijgbaar van 4×3 tot en met 4×6 sporten en de ladder is telescopisch uit te schuiven zodat u op verschillende hoogtes kunt werken. Zo heeft u voor elke klus een geschikte ladder. Alle ladders bij VDSTEENXXL zijn uitgebreid getest en voldoen aan de veiligheidseisen.

Veel Tevreden Klanten
Gingen u voor
Grootste Assortiment
Voor Iedere Wens
100 Dagen Bedenktijd
Dus neem de tijd

Uitgebreid assortiment

VDSTEENXXL heeft niet alleen ladders, maar ook een uitgebreide collectie aan trappen en steigers. Voor elke hoogteklus moet u bij VDSTEENXXL zijn. Al onze ladders, trappen en steigers vindt u terug in de webshop, daarnaast vindt u hier nog veel meer producten die voor u van toepassing kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan steigermateriaal of handige opbergsystemen. De producten van VDSTEENXXL hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn snel leverbaar. Ook voor de keuring van uw materiaal kunt u terecht bij VDSTEENXXL.

Shop online of kom langs in de winkel

Naast een uitgebreide webshop heeft VDSTEENXXL ook een winkel in Valkenswaard. Hier vindt u alles op het gebied van steigers, trappen en ladders. De winkel is zes dagen per week open. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers kijken graag samen met u naar wat het beste bij u past. U kunt de medewerkers ook telefonisch of per mail vragen stellen. U kunt ook gebruik maken van de chat op de website als u snel een vraag wilt stellen. Bij VDSTEENXXL helpen we u graag verder met uw telescopische ladder, de klant is koning. Wij hebben ruime openingstijden, op zaterdag zijn we de gehele dag geopend en door de weeks tot 20:00 uur ’s avonds. Wij zijn de goedkoopste van Nederland.